2777
2789

بچه ها من امروز سه روزه عمل کردم همش دراز کشیدم سرم بالاست وقتیراه میرم و غذامیخورمم سرمو بالا میگیرم چندروز باید تواین حالت باشم؟دردم خیلی دارم بعد خونابه هم دارم هنوزم بند نیومده کلافه ام کرده از کی میتونم کارهای خودمو بکنم ؟

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

تا وقتی گچش رو باز کردی... ولی بعدشم تا چندوقت باید شب ها ب پهلو نخوابی. ولی اینکه سرت بالا باشه نه دیگ فقط در حد طاق باز

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی گچش رو باز کردی... ولی بعدشم تا چندوقت باید شب ها ب پهلو نخوابی. ولی اینکه سرت بالا باشه نه ...

یعنی چجوری یعنی علاوه براینکه باید طاق باز باشم باید درحالت نیمه نشسته بخوابم؟

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
تا وقتی گچش رو باز کردی... ولی بعدشم تا چندوقت باید شب ها ب پهلو نخوابی. ولی اینکه سرت بالا باشه نه ...

الان تا هفته چجوری باید بخوابم؟منشی دکتر گف طاق باز دراز بکش ففط زیر سرتو دوتا بالش بزار ولی من شیدم باید نیمه نشسته خابیذ

یعنی چجوری یعنی علاوه براینکه باید طاق باز باشم باید درحالت نیمه نشسته بخوابم؟

نه دیگ. فقط همون طاق باز کافیه بعد از باز کردن گچ و در آوردن تامپون. من تا گچ بود حدود یک هفته ده روز فکر کنم نیمه نشسته میخوابیدم بعدش ک دیگ گچ باز کرد و چسب زد فقط طاق باز دیگ کم کم بعد ی مدت ب پهلو... ولی بعد از شش ماه موقع خواب هم‌چسب میزدم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.