2777
2789

هرچی خاستم نداده 

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   

تا حالا شده ب زور از خدا خواستم داده ومثل سگ پشیمون شدم

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله برای ازدواج کیسی بود بنظر خودم و خانوادم عالیییی بودن حتی چند جلسه پیش رفت ولی یشب به خدا توسل کردم که من نمیدونم خودت بساز برام اگر بصلاحمه با اینکه دوست داشتم بشه. و خداروشکر بهم خورد. بعد فهمیدم خانودش عصبی و مشکل دار بودن اون موقع نفهمیده بودم

من تا خالا هر جی از خدا خواستم بهم داده البته یه نفر بود ک دویتش داشتم و رفت ولم کرد قرار بود ازدواج کنیم . بعدش با همسرم ازدواج کردم الان میگم خداروشکر ک نشد اون قبلیه چون همسرم واقعا آقاس و مهربون. بقیه نوارد هر چی از خدا خواستم داده شغل درآمد خونه ماشین همه چی . چون خیلی باهاش رفیقم همیشه بدون هیچ سخیت راحت خواسته امو میگم اونم معمولا یعد دو سه هفته جوابشو میده . یه چیزایی هم زمان میبره ولی میفهمم که اخرش بهم میده 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

اره مثلا بایکی بودم دوس داشتم باش ازدواج کنم و خونوادش مخالف ولی بازاومدن و وسطاش نزدیک عقد ی هفته موند بود بهمش زدم

و گفتم شکر ک نشد زیادحسی بهش نداشتم

بایکی بودم اونم اولش گفت ازدواج و حاجی بود یسال ازخودم بزرگتر و خرپول بعد اخرش گفت ب چیزی پی بردم و ازدواج نباشه بهتره و منم اصرارنکردم و هزاران بارشکر ک نشد چون خیلی خودخواه خودشیفته بود

خیلی چیزا ازخداخواستم داده ولی خودم دیگه پسشون زدم هزاران مرتبه شکر خدابیدارم کردهوشیارم کرد ک ب ردم نمیخورن و بادستاخودم ردشون کنم

خدایاشکرت...❤️

خداخیلی مهربون خیلیی زیادمحاله بهت چیزی نده حتی اگ ب صلاحت نباشه بهت میده ولی هوشیارت میکنه ک ب دردت نمیخوره خودت دس رد ب اون چیز بزنی بارهابارهابرام پیش اومده

خدایاشکرت...❤️

الانم یکیو دوس دارم ک خونوادش مخالف ازدواجمونن بشدت ازخدامیخام بهم بده خدایی ازهمه لحاظ پسره خوبه ماه 

ولی ته دلم ی امیدی هس بهش میرسم امانمیدونم کی و امیدوارم خداخودش کمکم کنه صلاح و مصلحت یکی باشه

طرفمم میگه زمان همه چیز رو درس میکنه لطفادعام کنیدحتما

خدایاشکرت...❤️