2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در دوران نامزدی و ازدواج قبل از حضور بچه آنچه زنان باید درباره ی مردان بدانند خیلی به روابط من و شوهرم کمک کرد
خدایا از تو می خواهم که خورشید همین روزها از کوچه ی اختر طلوع کند..
بعد از تولد دخترم که دیگه تقریبن هر دو هفته یک بار یه کتاب می خونم بعضیا رو به ضرورت تکرار هم می کنم
خدایا از تو می خواهم که خورشید همین روزها از کوچه ی اختر طلوع کند..
#آیین_مادر_شوهر_داری 🚺خانوم های عزیز اگر از مادر شوهرتون ناراحتی ای دارید اشتباه ترین کار این است که غرغرش رو برای همسرتون بیارید! 🌹کار درست اینه که خودتون مشکلتون رو باهاشون به نحوی حل کنید. چون غرغر کردن و بدی اونها رو گفتن شاید اون لحظه شما رو سبک کنه ولی در واقع فشار زیادی به همسرتون وارد میکنه و اون رو بین دو تا عزیزش قرار میده که دوست نداره هیچ کدوم رو خراب کنه! از طرفی اگر بگید و عکس العمل مناسب از همسرتون نبینید باعث دعوا بین خودتون میشه و حس میکنید همسرتون شما رو نمیفهمه! 🍁🍁🍁🍁🍁 @ghararasheghi2 من این کاتال خیلی کمکم کرد کتاب نه
تو اوج نا امیدی خدا یه نگاهی به دلم انداخت و یه فندوق گذاشت تو دلم:':-::-