2777
2789

من یه دختر تک فرزندم کلی خواستگار داشتم همرو رد کردم ولی یه ماه پیش یه خواستگار داشتم که رسید به نامزدی و صیغه محرمیت الان نامزدیم بهم خورده و حسابی افسرده شدم یه جوری ضربه خوردم که نمیدونم چجوری از جام پاشم. حالم خیلی خرابه. همش با خودم میگم آیندم خراب شد... زندگیم خراب شده نابود شدم...😔😔😔 چیکار کنم نمیدونم چجوری پاشم از جام 

علت بهم خوردن چي بود؟ 

بايد خداروشكر كنى كه الان بهم خورد ميرفتي تو زندگي بعد جدا ميشدي بدتر بود

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بهم خورد گلم خودتو اذیت نکن

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

علت بهم خوردن چي بود؟  بايد خداروشكر كنى كه الان بهم خورد ميرفتي تو زندگي بعد جدا ميشدي بدتر ب ...

بداخلاق و حسابی خسیس بود . محبت نداشت و بعدش فهمیدم که به اصرار مادرش منو گرفته . حالم جهنمه

به حرف دیگران اهمیت نده خوبه که اول راه شناختیش

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

سخته هر چی نباشه اومد تو زندگیت یه سری خاطراتم موند واسه ت ولی بهتر سعی کنی واقعیت بپذیری و باهاش کنار بیای چرا زندگیت خراب بشه تازه اول راهی اگه این نشد بالاخره یه روز شاید نفر پیدا بشه که باهاش یه زندگی خوب آینده بهتر بسازی باهاش  و اگه سختته از مشاور یا روانشناس کمک بگیر تا خدایی نکرده دچار افسردگی شدید نشی 

خیلی محکم ضربه خوردم ... دوست و دشمن بهم می‌خندن میگن شوهر نکرد آخرش با یکی وصلت کرد که اینجوری بد ا ...

اااخ ميفهمم حالتو .... من تو عقد جدا شدم، باورت ميشه خيلياااا خوشحال شدن از جداييم؟ طرف پشت تلفن خندش گرفت وقتي خبر جداييمو شنيد! دوست و دشمنمو موقع جداييم شناختم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

عزیزم مشاوره برو لیاقت تورو نداشته به حرف مردم گوش نده میدونم سخته بیشتر ضربه رو همیشه ما خانوما میخوریم با حرف دیگران با نگرانی پدرمادر با آینده

خیلی محکم ضربه خوردم ... دوست و دشمن بهم می‌خندن میگن شوهر نکرد آخرش با یکی وصلت کرد که اینجوری بد ا ...

حرف مردم به جهنم در دروازه رو میشه بست ولی در دهن مردمو نه مردم فقط بلدن قضاوت کنن مگه اینکه از خانواده خودشون باشه که چیزی نگن ناراحت بشن هر کسی بهت تیکه اهمیت نده تو مهمونی چه دوست بود دشمن با شادی سرحالی حاضر شو برو و مثل سابق سرحال باش وقتی خودت به این موضوع اهمیت ندی حتی دشمناتم دیگه حرفی نمیتونن بزنن اصلا حالانم تو دوره ای هستیم که از طلاق بعضیا ناراحت نمیشن که هیچ بهم تبریکم میگن 

بآور کن یجوری حس میکنم خوردم زمین که هزار تیکه شدم

من از اول زندگی تاحالا اینقد خورد حقیر شدم که اندازه نداشت یه چیز است همین اول ذاتشو فهمیدی خودش خوبه من خودم شاهد هرروز خیانتای شوهرم بودم نامردی هاش بودم چه میشه کرد این چیز ها ممکنه سر راه هر کسی بیاد مهم اینه نزازی این چیزا داغونت کنه باعث شادی نامردای اطرافت بشه اصن اینا مهم نیست بخاطر خودتم که شده سعی کن خوب بشی