2777
2789
عنوان

موهای سفید

346 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من از۱۸سالگی موهام سفیدشده،الان۳۰سالمه و یه عالمه جلوموهام سفیدشدن،کسی به جز رنگ کردن راه حلی داره که قبلا انجام داده و نتیجه گرفته مثل تونیک ومحلول و این چیزا

منم زود سفید شدن ناراحتم

سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم  از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت میکشم برم خونه اقوام شوهرم،آخه اونا اصلا رسم ندارن اینقدر زود موهاشون سفید بشه،چند روزه همش می ...

مگه شما رسم دارید؟😂

این ژنتیک و به رسم نیس😂

منم از ۱۹ موی سفید دیدم الان ۳۱ کلی موی سفسد دارم ولی خجالت نمیکشم.همکلاسی قدیمیم ک الان مجردم هست موهاش چندبرابر من سفیده حتی دسته ای سفید شدن اما رنگ نمیکنه میگه مد شده

خیلیم بهش میاد خدایی

من برا پنهان شدنشون حنا میکنم سفیدا لای موهای مشکیم قرمز میشن باحال میشن.آرایشگرم میگفت خیلی قشنگ شده

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
خدا نکشتت ،منظورم همون ژنتیک بود کلی خندیدم

منم حدس زدم منظورت اونه.باز با خودم گفتم شاید منظورش اینه ک اونا بد میدونن زنی با موی سفید شده جایی بره.پس باید بگی اونا ارث سفیدی زودرس ندارن😁

ب جهنم خب مهم اینه ک شما دارید.کسی چیزی گفت بگو الان نچرال مده.میرن گچ مو میخرن ک شبیه من بشن

من ک طبیعی رو بورسم😎

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم