2777
2789
عنوان

دادخواست طلاق

628 بازدید | 33 پست

سلام دوستان ، شوهرم یک هفته اس دادخواست طلاق داده ، من نابود شدم ، انقدر دلتنگم که حد نداره . میدونم تصمیم خودش نیست بحرف خانوادش اینکارو کرده ، هر روز از دور نگاهش میکنم ، همه کار براش کردم نشد بمونیم باهم ، جلسه اول دادگاه میخام مهریمو ببخشم💔 میشه دعا کنید برگردم ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیاد برین مشاوره قبل طلاق؟ شما هنوز دوسش داری مطمعنی همه تلاشتو کردی؟

تمام تلاشمو کردم ، نه نمیاد مشاوره از همه جا بلاکم کرده از هر خطی زنگ میزنم تا صدامو میشنوه قطع میکنه و بلاک ، چیکار کنم ؟ 

چیزی بنامش نیست ، یه ماشین بنامش بود که دیروز رفته تعویض پلاک کرده . 

خب بره زندان ،کار کنه پولتو بده ،از حقت دست نکش

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
مهریتو ببخشی راحت تر بره؟  عزیزم درک میکنم ناراحتیتو ولی احساساتی نشو کار غلط نکن

تمام دادگاهها طرف مرد هستن ، حق طلاق با مرده . لاقل بفهمه من دنبال مهریه و پول نبودم 

تمام تلاشمو کردم ، نه نمیاد مشاوره از همه جا بلاکم کرده از هر خطی زنگ میزنم تا صدامو میشنوه قطع میکن ...

وقتی نمیخوادت ،آویزون نباش،حقتو فقط بگیر ازش

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
تمام تلاشمو کردم ، نه نمیاد مشاوره از همه جا بلاکم کرده از هر خطی زنگ میزنم تا صدامو میشنوه قطع میکن ...

خب با این اوضاع ایشون همه راه هارو بستن دیگه و تلاش شمام بیهودس حالا ایشون یا با خواست خودش یا خانواده اش انگار خیلی مصمم هست شمام دیگه باید کنار بیای و بزاری این روند زودتر طی شه 

✌🏻Be your own hero              تیکرهدف🦋
خب با این اوضاع ایشون همه راه هارو بستن دیگه و تلاش شمام بیهودس حالا ایشون یا با خواست خودش یا خانوا ...

واسه همین تصمیم گرفتم ببخشم مهریمو زودتر بره دنبال زندگیش