2777
2789
میشه بگین چرا انصراف؟من عاشق معلمی هستم و واس استخدامی میخونم

بیا داخل گروه ایتا عزیزم برای استخدمیای جدیده 

https://eitaa.com/joinchat/1781530960Gcd0cbd7db1

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
میشه بگین چرا انصراف؟من عاشق معلمی هستم و واس استخدامی میخونم

رشتت چیه؟ دفترچش اومده. فقط ابتدایی میخوان... خیلی غصم گرفت ظرفیتا هم رفته بالا.. ولی رشته های راهنمایی و دبیرستانی مثل زیست فیزیک شیمی یا زبان توش نیست.... 😭😭

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتت چیه؟ دفترچش اومده. فقط ابتدایی میخوان... خیلی غصم گرفت ظرفیتا هم رفته بالا.. ولی رشته های راهنم ...

اره چون دبیر از فرهنگیان میگیرن ولی دبستان خ کمبود دارن ک هنوز ماده ۲۸ هس

بیا داخل گروه ایتا عزیزم برای استخدمیای جدیده  https://eitaa.com/joinchat/1781530960Gcd0cbd7db ...

من کپی کردم ولی تو ایتا پیدا نمیشه. یه جوری لینک رو ابی کن ک بتونیم بیایم

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 
اره چون دبیر از فرهنگیان میگیرن ولی دبستان خ کمبود دارن ک هنوز ماده ۲۸ هس

پس ما که قبلا فرهنگیان نخوندیم چیکار کنیم. امسال همه امیدم به این ازمون بود.. 

میشه اینجا بگی  ما هم دوست داریم بدونیم

به طور کلی بخوام بگم شغل معلمی برای کسانی که نمیتونن محدود بودن رو تحمل کنن خوب نیست یجوری تو سری خوردن، اگر معلم بشی تا موقعی که تعهد داری نمیتونی جابه جا شی بری یه شهر دیگه 

نمیتونی مهاجرت کنی بهت انتقالی نمیدن و..... 

پس ما که قبلا فرهنگیان نخوندیم چیکار کنیم. امسال همه امیدم به این ازمون بود.. 

خب واس معلمی دبستان داره میگیره ولی برای دبیری چندساله ک هی کم و کمتر شده شاید سال بعد بگیرن شاید ن 

رشته شما چیه

به طور کلی بخوام بگم شغل معلمی برای کسانی که نمیتونن محدود بودن رو تحمل کنن خوب نیست یجوری تو سری خو ...

ب بابای منم انتقالی ندادن شمال بودیم می‌خواستیم بیایم مشهد خودشو بازخرید کرد البته۳۰سال قبل