2777
2789
ولی ن دیگ دوسش دارم ن میتونم ببخشم ن بهش حسی دارم مدام شاتای چتشو میخونم روز به روز بیشتر ازش متتفر ...

عزیزم پاک کن اونارو

چرا خودتو شکنجه میکنی

بی لیاقتی یکی دیگه رو توباید تاوان بدی

این یه تلنگر بوده تا بیشتر به خودت اهمیت بدی

ارزشش رو نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربشو ندارم ولی اگه اینطور میشد مثل یه همخونه زندگی میکردم 

و تا میتونستم ازش پول میگرفتم جونش دربیاد 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
ولی ن دیگ دوسش دارم ن میتونم ببخشم ن بهش حسی دارم مدام شاتای چتشو میخونم روز به روز بیشتر ازش متتفر ...

نکن اینکارو با خودت.. بخودت رحم کن تو لایق آرامشی.. من حتی عکس طرفم نگه داشته بودم ولی پاک کردم دیگه.. مگه چقد میخوایم عمر کنیم که هرروز اینهمه فشار عصبی داریم.. من گاها همه چی یادم میفته دیوانه میشم قهر میکنم گریه میکنم باخودم خلوت میکنم دوباره برمیگردم به حال خودم

شوهرم الان حرفی زد بهم که از صد تا خیانت بدتر بود برام‌‌‌....بهش گفتم لباسشویی خرابه درستش کن دیگه گفت مگه درست میشه بنجل خریدی‌‌‌‌‌‌ ناراحت شدم هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم

بی احساس کنارش دارم ادامه میدم😔

خیانت در حد چت دیدی یا فراتر

من هفت ساله دارم خیانت میبینم و مچشو میگرفتم در حد چت و دیگه یه جوری عادی شده بود واسم اما الان گویا باهم بیرون رفتن و حتما رابطه جنسی هم داشتن و من  دیگه نمیتونم ببخشمش

مردها همشون همینن بخدا😓به دخترم میگم بزرگ شدی هیچوقت عروس نشو

چه کار اشتباهی میکنی 

مردا همه مثل هم نیستن با این حرفا رو بچت تاثیر خیلی بدی میذاری 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
نکن اینکارو با خودت.. بخودت رحم کن تو لایق آرامشی.. من حتی عکس طرفم نگه داشته بودم ولی پاک کردم دیگه ...

منم حال تورو دارم

ولی نگه داشتم تا ابد این زخمو تو دلم تازه نگه دارم 

شبایی ک میرفت تو اتاق خاب با منو بچه هاش مثه سگ برخورد میکرد نگو بگو بخندش با یکی دیگ بوده

لعنت به قانونی که خیانتم ببینی حق شکایت نداری  چون دلیل محکمی نیس پس کی جواب دل شکسته منو میده& ...

والا بابای منم رو مامانم زن دوم اورد اصلا هیچ فایده نداشت شکایت..نتونستی حداقل مهرتو بزاری اجرا ک اذیت بشه؟ اینجوری هم دهنش سرویس میشد

من در حد چت خیانت دیدم اون موقع خیلی داغون شدم سر صدا هم راه انداختم ولی خیلی پشیمون شدم بعدش 

انگار یه مدت سوگواری کردم واسه اون اتفاق بعدش خوب شدم البته من شوهرمو خیلی دوس داشتم و دارم الان خوبیم 

البته بهش گفتم ماشینو به نامم کرد خونه هم شاید بخریم به نامم کنه البته آدم اگه طرفشو دوس نداشته باشه نمیتونه ادامه بده 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی