2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ روزه بیمارستان بستریم جز سرم هیچی نمیزنن

چشونده گیاهی از گوگل سرچ کن بگو شوهرت دم کنه بده بتوری

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
دکترت نفهم نیس چاره‌ی دیگه ای نیستش. دوست منم دقیقا همین مشکلو داره حامله‌س و فیبروم داره خیلی هم در ...

بخدا قابل تحمل نیست گلم میزنه کمرم میزنه مثانه پاهام یخ میزنه خدا نصیب کافرم نکنه 😭😭

بخدا قابل تحمل نیست گلم میزنه کمرم میزنه مثانه پاهام یخ میزنه خدا نصیب کافرم نکنه 😭😭

آره میدونم اون دوست منم دیگه همه رو تحمل کرده زایمانش رو گفتن ۱۷ اسفنده احتمالا تا هفته‌ی دیگه زایمان کنه و راحت بشه اونم خیلی درد میکشه

آره میدونم اون دوست منم دیگه همه رو تحمل کرده زایمانش رو گفتن ۱۷ اسفنده احتمالا تا هفته‌ی دیگه زایما ...

خدا سلامتی بده برای خودشو بچش چجور تحمل کرد اصلا شب تا صبحا بیدارم میشه بپرسین برای خوابش چیکار میکرد چیزی استفاده میکرد 😭