2777
2789

الان نزدیک شش ماه هست هرروز باهم دعوا داریم برای ناهار شام اصلا خونه نمیاد دلم نمیخواد ببینمش حتی جامون جدا شده ،موقع دخترم گریه میکنه بغلش میکنه ارومش میکنه ،خیلی خستم 

قبلش خوب بودید؟استرس گرفتم.سر چی اخه؟

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دچار افسردگی بعد زایمان شدی و طبیعیه ب پزشک مراجعه کن حالا ک بچه داری زندگیتو سرد نکن.حتمن برو دکتر ویتامین و املاح بدنت کم شده کم طاقت شدی بخاطر همین هی باهمسرت بحث میکنی.

این اتفاقا طبیعیه

مهم مدیریت کردنش هس

احتمالا بخاطر خستگی کم حوصله شدی

و ایشون هم مدیریت رابطش ضعیفه و بدتر خراب میکنه و ازت فرار میکنه

یکم مطالب رولنشناسی بخون

باهاش حرف بزن

یا نه مشاوره بگیر

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

اکثرا بعد از تولد بچه همین میشن 

افسردگی پس از زایمان فقط مختص مادران نیست .

پدر هم ممکنه دچار افسردگی بشه که با همین چیزا مثل دعوا .نداشتن رابطه . یا دمغ بودن معلوم میشه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
کلی ضرر مالی زد بهمون درصورتی که من از قبل میدونستم گوش نکرد کلا سرهمه چی دعوا داریم یا هیچ حرفی باه ...

اگر گفتی و گوش نداده و ضرر کرده مطمئن باش خودش بهش آگاه تره و به خاطر همین موضوع هم ممکنه رابطتون خراب بشه . 

اینطور که معلومه به خاطر سرزنش شما خونه نمیاد 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

وا این منم     بچه های من شیر ب شیرن با اینکه چند سال تو حسرت بچه بودم ولی الان اصلا حوصله بچه هارو ندارم وقتی گریه میکنن عصابم خراب میشه   شوهرم خیلی گرم مزاحه اکه نبود ماه به ماه حوصله رابطه رو نداشتم فقط بخاطر اون تحمل میکنم 😔😔😔😔🤮

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
قبلش خوب بودید؟استرس گرفتم.سر چی اخه؟

اره قبلش خوب بودیم تا ی هفته قبل از زایمان که گفت میخوام فلان کارو کنم منم ناراضی بحثامون شروع شد دیگه هرروزی ی بهانه جدید،شما چرا استرس بگیری