2777
2789

سلام دوستان امروز نامزدم زنگ زد گفت چیکار میکنی گفتم داری غذا درست میکنم خندید گفت تو بلد نیسی گفتم جرا بلدم شوخی میکرد بعد بهش گفتم ک پسرخالم یادته اومد خونمون گفت خب گفتم اونم همش فکر می‌کرد من هیچی بلد نیستم اما بنده خدا بد ضایع شد عید رفتی پیشش بهش بگو بهت میگه آشپزیم چطوره اونم قاطی کرد ک این همه رفیق داری چرا اسم اونو آوردی گفتم بخدا منظور نداشتم بابا این پسر خالمه غریبه نیست ک گفت تو عصابمو ک..ر کردی انقد بحث کرد با من   دوستان من بد حرفی زدم؟

خیلی حساسه بم  حتی نمیراره تو گپ خانوادگی باشم حتی پدر مادرمم هستنا  ولی خب دوست نداره من باشم فالورامم فقط عمو دایی رفیق حق فالو دارم چک میکنه از گوشی خودش اما تو اکانتم نیست 

من با اینا مشگل ندارم فقط میترسم

از قبل با نامزدم رفیق بودیم الان ۳ ساله نشونیم

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه سال نشون 😑😑😑با اینا مشکلی نداری؟این ادم شکاکه عزیزم زندگیت جهنم میشه ی ادم پیر افسرده بی ذوق میشی پس حالا ک خودت قبول داری این شخصیت مسخرشو ماچی بگیم، از این ب بعد منتظر هر روز ایم بحث ها باش تومنظوری نداری ولی اون شکاکه همه چی رو ب منظور میگیره حتی از بازیگر ی فیلمم تعریف کنی نمیزاره دیگ فیلمم ببینی

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

مشکل ندارین پس برو بساز دیگه

نامزدت یه پارانوئیده مریضه،یه شکاک که برا سایه خودشم حرف درمیاره و بیچاره ت میکنه خود دانی

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

خب عزیزم خودت میدونی اخلاقشو قبلنم دوست بودین کاملا میشناسیش 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕