2777
2789

خوب خوب کسس که میخواد ناخونای بلند و سالمی داشته باشه یه عکس از ناخونش بفرسته یا بگه مشکل ناخونش چیه بهش میگم چکا. کنه مطمن باشید رشد میکنه 

یا اگه شما هم که ناخونای خوشگلی دارید بگید چکار میکنید و اگه دوست داشتید عکس بفرستید 😃😃😍

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوسال پیش آسیب دیدن بعد از اون خیلی رشدشون آرومه، چیکاررکنم رشدشون بیشتر بشه

بیوتین پلاس داروخونه معرفی کرد ولی تاثیر نداشت

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....

خوشگل نیستن اما رشدش زیاده ناخن بلند ندوست

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

اگه ناخوناتون زود میشکنه یا زرد رنگه یک کاسه آب توش چهار قاشق اب لیمو با یکمیییی نمک بریزه البته آب باید ولرم باشه 

ناخوناتون ۱۰ دقیقه توی آب بزارید(توجه کنید ناخوناتون رو بزارید تو کاسه آب روی ناخوناتون نمالید) هر روز یا یک روز درمیون این کار رو انجام بدید بعد از این که این که ناخوناتون رو از تو اب در اوردید زیر نتخوناتون رو تمیز کنیدبا همون میله مخصوص تمیز کردن ناخون

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش