2777
2789

مشکل یکی رو میذارم، من نظرمو دادم، شما هم بگین نظرتونو.

خانمی متاهل یه دوست صمیمی داره که متاهل هست و رفت و امد خانوادگی دارن. دوسته از ازدواجش راضی نیست، دلایل هم خیانت نیس فقط از نظر حسی و جسمی به هم سردن گویا. هنوز باهم موندن . شوهر این خانم هم گاهی دردودل کرده با دوست زنش که البته باهم صمیمی و دوست هستن البته،نگفته که زنش رو ذوست نداره فقط گفته ازدواج مثلا خوب نیست و...

این خانم سوالشون این هست که ایا این اقا مشکل سازه براش؟ دوستش ممکنه ناراحت بشه یا خرفی پیش بیاد؟ مثلا در جمع بسیار باهم صنیمی هستن و شده که تز ظاهر این خانم تعریف کوچکب کنه البته هانم خودش هم بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم آقا الکی میگه که از رابطه ش ناراضیه و میخواد مخ طرفو بزنه

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

من حس میکنم آقا این خانوم رو باخانوم خودش مقایسه میکنه و یک حس هایی ب این خانوم داره ...اول ازمشکلات رابطش باخانومش میگه بعد ازاین خانوم تعریف میکنه بعد محبتای زیرکی بعد پیشنهادات خاک برسری

مشخصه که این رابطه منطقی نیست ودر طولانی مدت  دردسرسازه

رابطه شون طوری که گفته آزاده ، ینی کذهبی نیستن و باهم زوجی وقت میگذرونن، دوسته هم میدونه که شوهرش ممکنه صحبتی چتی شوخی بگنه با دوستش. 

من نظرم این بو د که نمیشه مطمئن بود که مشکلی داره اقا و نمیشه نظر داد 

من حس میکنم آقا این خانوم رو باخانوم خودش مقایسه میکنه و یک حس هایی ب این خانوم داره ...اول ازمشکلات ...

منم حس کردم مقایسه ممکنه باشه، تعریف در جمع هم نشون دهنده اینه ولی چون خیلی آزاد هستن من مطمئن نیستم و تا در محیط نباشم نمیتونم درک کنم

منم حس کردم مقایسه ممکنه باشه، تعریف در جمع هم نشون دهنده اینه ولی چون خیلی آزاد هستن من مطمئن نیستم ...

درسته...وقتی خانومش باهاش سرده ..بگو بخند این خانوم رو توجمع ببینه ممکنه باخودش بگه کاش زن من بود ووو....هزارفکر دیگه ک میتونه شروع ی حس خانمان سوز باشه...البته نظرمن اینه

اگر باهم صمیمی هستن در جمع باشه مشکلی نیست از نظر من ،  ولی اگر دور از جمع باشه و دونفره ممکنه ...

دو نفره خصوصی نیست این خانم گفتن که گروهشون چند نفره س و امکان خارج کردن این اقا از جمع نیس، چون کاری هم نکرده و ممکنه با رفتاری ،ابروی دختره بره که مسئله رو بزرگ کرده.

صرفا جهت روشن سازی، راحتی شون در حد سفر خارجی با زوج هاشون، استخر و... و نوشیدنی الکلی هک هست. قضاوتی ندارم خواستم بگم صحبت با جنس مخالف براشون غیر عادی نیست و همینطور شوخی وو..