2777
2789
عنوان

من چرا خواستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 91 پست

ازدواج ربطی به خوشگلی نداره 

خوشبخت شدن هم ربطی به تعداد خواستگار نداره ادم یدونه خواستگار داشته باشه اما ادم حسابی باشه بهتر از اینکه صدتا خواستگار داشته باشی یکی از یکی داغون تر

مشکل همینه ، همه پسرا و خانواده ها سؤتفاهم پیش میاد براشون ! میگن بابا این قد بلنده ، این خوشگله، این پولداره، این ماشین و شغلش اینه ، و ....  غافل از اینکه دختره و خانوادش له‌ له میزنن برای پسره ! ،😅😂😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عدم نیاز من به خواستگار داره نگرانم میکنه😐

چند سالته😂

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

اوناییکه میگی دور و بر شما تو هجده سالگی ازدواج کردند شرایط خود دختر خانم چطوری بوده قاعدتا درسش تموم نشده شاغل نیست بلوغ فکری نداره

کساییکه اومدن اینا رو گرفتن هم بهتر از خودشون نیستن

خودت رو از همه لحاظ بکش بالا تا با رده های بالا ازدواج کنی نه با کسی که از انواع بلوغ فقط بلوغ جنسی داره

۲۲

خوب کاری میکنی 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻