2777
2789
عنوان

من چرا خواستگار ندارم

1674 بازدید | 91 پست

بچه ها من ۱۸سالمه 

هم قدم بلنده ،هم خوشگلم چرا خواستگار ندارم 😂😕

الان همه فامیلای هم سن و سالام نامزدن

از منم زشت ترن ولی چرا من موندم 🥲😂

چشم زاغ قد بلند من اونجوری خوشگل نبودم

یاد این جمله افتادم

◾▪️ آدم از چه می‌میرد؟از گرسنگی؟ از سیگار؟ از غصه؟!نه؛ آدم‌ از بی امیدی می‌میرد، از اینکه هر روزصبح چشم هایش را باز کند و نداند چرا..▪️◾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همون دلیل که الان من ۳۱ سالمه ومجردم.مگه میشه از خدا زور شد؟؟ توهم انقدر هول نباش هنوز وقت داری سنتم بالا نرفته بهتره الان تواین تایم از زندگیت فکر درسو دانشگاه وشغل باشی

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

عکستو بزار ببینمت

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

عادیه من چند سال بزرگترم ازت هنوز ندارم 

فعلا برو درس بخون تا ببینیم چی میشه😂

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻