2777
2789

مولتی ویتامین اکتی وومن ،

قرص امگا۳

چون داخل اکتی وومن چای سبز و زینک داره گفتم شاید اهن اش جدب نشه یه ورق ام قرص اهن 

شامپو رز، رزماری شون 

کنجد و مریم گلی 

برای ضخیم شدن موهام قراره روغن بنفشه به موهام بزنم

بنظرتون تاثیر دارن ریزش ام بند میاد؟

کسی تاحالا از چیزای که گفتم استفاده کرده نتیجه دیده باشه؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
وای منم به شدت ریزش دارم الان رفتم حموم دو سه مشت پر موهام ریخت اصابم بهم ریخته

اره منم کاش اینا اثر کنن

تو شامپو چی میزنی

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامپوهای مختلف امتحان کردم  تاثیری نداره فکر کنم باید کوتاه کنمشون🥲

من تاحالا چندین دفعه کچل ‌کردم حتی الان که زمستونه

ریزش کمترمیشه ولی قطع نمیشه

شامپو تقویتی فولیکا حرف نداره (68 هزار)

روغن آرگان بی نظیره (اصلش گیر نمیاد)

....

من که یک کیلو پیاز خریدم و با مخلوط کن حسابی چرخش کردم و از طریق یه توری آب رو جدا کردم،

و داخل آب پاش ریختم

هر شب ازش استفاده میکنم....از کاشت مو هم منصرف شدم

چون که دیگه نیازی ندارم👍

من تاحالا چندین دفعه کچل ‌کردم حتی الان که زمستونه ریزش کمترمیشه ولی قطع نمیشه

ی مدت شامپوهای بدون سولفات استفاده می‌کردم خیلی خوب بود ولی بنظرم اصن ب شامپو مربوط نیس 

آز چکاپ دادم ویتامین د۳ به شدت پایین بود قرص میخورم الان 

برنج ایرانی بخر

زمانی که برنج را میشوری اولین آبش را بردار بریز تو یه اسپری بعد هفته ای دوبار بزن به موهات هر بار دوساعت بمونه بعد برو حمام باشامپو ی ملایم بشور تا ۶ ماه مرتب تکرار کن موهات عالی میشه اونوقت دیگه ولش نمیکنی این هارا از یه آرایشگر شنیدم بعد گفت میشینی تا آخر عمرت به جونم دعا میکنی ولی خب من امتحان نکردم ولی تصمیم دارم این کارا بکنم 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
شامپو تقویتی فولیکا حرف نداره (68 هزار) روغن آرگان بی نظیره (اصلش گیر نمیاد) .... من که یک کیلو پ ...

پیاز یه ماه به موهام زدم واسه من تاثیرنداشت 

بنظرم اعصاب تاثیرداره

ی مدت شامپوهای بدون سولفات استفاده می‌کردم خیلی خوب بود ولی بنظرم اصن ب شامپو مربوط نیس  آز چک ...

منم آز دادم ویتامین دی ۳ ام خیلی پایین بود جلوش ستاره زده بودن🙃

من قبل ازدواج حنا دوساعت میزاشتم 

تخم شنبلیله اسیاب شده خیس میکردم ازصافی رد میکردم ماهی یبار دوساعت میزاشتم میگن خوردنشم همون کارو میکنه

سبوس برنج ،شلتوکش نه باغذا یاماست میخوردم 

امپول ب کمپلکس ب ۱۲ 

قرص زینک 

اب برنج 

دم کرده بابونه هم میخوردم هم توحمام روسرم میریختم 

خیلی کم سن تربودم روغن بادوم تلخ ب موهام میزدم اصلا تاچندوقت موخوره نداشت بلند شده بود 

همه عاشق موهام بودن دکلره گذاشتم وحاملگی کلا ریخت موهام ازمایشم همه چی نرمال بود بجز ویتامین دی