2777
2789
عنوان

مادرشوهر نمونه😍

444 بازدید | 22 پست

چرا اینجا همه از مادرشوهراشون مینالن تعجب میکنم  اخه ینی همشون بدن؟؟؟

پس چرا مادر شوهر من اینجوری نیس خیییییلی مهربونه الان ک حاملم هروز بهم زنگ میزنه میگه تورو خدا کارای خونه رو انجام نده تا من بیام برات انجام بدم مامانم تا حالا اینجوری نگفته وقتیم اوایل بهم گفتن بچم دختره بهم زنگ زد انقد ذوق کرده بود ک نگو گفت خدارو شکر ی دختر خوشگل مهربون مثل خودت دنیا میاری حتما البته اون موقع هنوز نمیدونستم بچپم پسره

خلاصه ک فک نکنم اینقدام بد باشن شمام سعی کنین ی کم خوبیاشونو بببنین گنا دارن🌹

خدا حفظش کنه والا مادر شوهر منم مهربونه 😂

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اطرافم کم دیدم مادرشوهر بد شاید یکی دو نفر بقیه همه خوبن اما سایت برعکسه انگار

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

مادر شوهر منم خیلی اذیتم کرد ولی گمون کنم الان فهمیده چه خبره بعد ده سال الان عالی شده .

شده مثل مامانم باهم حرف میزنیم بهم اهمیت میده و فهمیده من دوستشونم نه دشمن. البته تو تمام این مدت احترامشونو حفظ کردم .

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند

ظاهرا فقط اونا که گیر بد افتادن تایپیک میزنن فقط برا همین میگیم تو سایت چرا اینجوریه اوناکه خوبن تایپیک نمیزنن که بگن برا ما خوبه 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

من حامله بودم بو غذاشون میومد خونمون 

یه بشقاب نداد به من 

منم ویار شدید داشتم غذای خودم حالم رو بد میکرد

بو غذاش میومد مینشستم گریه میکردم😔 یادم افتاد دوب اره 

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند