2777
2789
عنوان

بدم میاد از پسرایی ک بالای ۲۵ سالشونه و هنوز دستشون تو جیب پدرشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 97 پست
اونوقت داداش من با ۱۳ سال سن میگه تورو خدا بذارید من کار کنم من ب درس علاقه ندارم 😑

داداش من از ۱۳ سالگی رفت سرکار خرج مامانم رو خودش رو در میاره :/

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش منم همینه به خدا با افتخار میگه من زن نمیگیرم مادرم مریضه عمل قلب کرده آخه تا کی باید تورو ترو ...

😑😶 

چه پسرای این زمونه تنبل شدن ؟!

کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi

داداش کوچیکه من از ۱۴ سالگی میرفت سرکار الان ۲۴سالشه و هیچ پس اندازی هم نداره شاید نهایت۲۰تومن😶

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
اصلا مرد تو بگو۱دقیقه خونه باشه ادم کلافه میشه

وای دقیقا

اصلا دوست ندارم همسرم خونه باشه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

کار نداره چطوری زن بگیری؟خرج زن کی میخواد بده؟ خونه داره؟

خب پدرش مثل کوه پشتشه

براش وقتی لباس و گوشی ماشین خریده خونه ام میخره

تا حالا ی بار هم تو عمرش نرفته سرکار همش تو خونس سر مامانم غر‌میزنه دلم واسه مامانم میسوزه ولی جرعت ...

باید بهش مادرت بگه از پسر شانس نیوردم پسرای مردم کار میکنن واس من تو خونس زیر پتو یکم بهش سخت بگیرید حرف بارش کنید

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

داداش من از ۱۳ سالگی رفت سرکار خرج مامانم رو خودش رو در میاره :/

میگم که کلا میگه نمیخوام درس بخونم بذارید کار کنم 

نمیذارن میگن حداقل دیپلمت رو بگیر ولی من میدونم این بچه 

دیپلم هم نمیتونه بگیره

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

من 12 سالم بود پدرم فوت کرد شروع کردم کار کردن درس هم خوندم واسه ازدواج هم هیچکی کمکم نکرد دو سال اول زندگیم هم خیلی سختی کشیدم اما هیچوقت دستم رو جلو کسی دراز نکردم الان هم خدارو شکر شرایطم عالیه...کارم هم خیلی سخته کاشی کارم