2777
2789

من پارسال بارداری مولار بودم 6 ماه اجازه بارداری نداشتم. از فروردین اقدام کردم الان تستم مثبت شده، هفته چهار و سه روز بتام 1200 ولی بعد 72 ساعت 5500 شده آیا چهار برابر شدن یعنی دوباره مولاره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا برای منم خیلی بتام بالا میرفت نه مولار بود و نه دوقلو.دکترم گفت شاید دوقلوئه ولی نبود

شنبه نوبت دارم ولی قلبم داره می یاد تو حلقم 

بارداری قبلیم مول بود خیلی خیلی وحشتناک بود می ترسم دوباره همون باشه

شنبه نوبت دارم ولی قلبم داره می یاد تو حلقم  بارداری قبلیم مول بود خیلی خیلی وحشتناک بود می تر ...

ببین بتای من انقدری بالا بود و انقدری نامتعارف بالا میرفت که گفتن یا خارج از رحمه یا مول یا چندقلو ولی هیچکدومش نبود و الان پسرم ۸سالشه ماشالله.به قبلی فکر نکن.هرسری که اون اتفاق نمیفته.پرونده قبلی رو ببند بزار کنار.شما الان یه خانومی هستی که اولین باره باردار شده.تمام

ببین بتای من انقدری بالا بود و انقدری نامتعارف بالا میرفت که گفتن یا خارج از رحمه یا مول یا چندقلو و ...

ممنون از آرامشی که میدی خداپسرت رو حفظ کنه من یه پسر 6ساله هم دارم انشاءالله این یکی هم سالم باشه

ممنون از آرامشی که میدی خداپسرت رو حفظ کنه من یه پسر 6ساله هم دارم انشاءالله این یکی هم سالم باشه

خدا بچه شماروهم حفظ کنه.دومی هم  بغل کنی ۹ماه دیگه. نمیخوام آرامش الکی بدم که.ولی واقعیت اینه که غیر از مشکل ژنتیک که جنین هارو رو مشکلدار به دنیا میاره مابقی مشکلات بارداری فقط یک اتفاقه که یکبار اتفاق میفته.دیگه هر سری که اونجوری نمیشه.