2777
2789

بارفیکس مدام ازش آویزون شو

والیبال هم خوبه

پرش

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر من میخوام کوتاه بشم ۱۸ سالمه ۱۷۵ 😢😓تو راهی سراغ داری برا کوتاه کردن؟بلند میخوای بشی چه کن ...

من فک میکردم فقط ما قد کوتاهارو مسخره میکنن

دختر خواهر شوهرم میگه اگه کفش با پاشنه 10سانتی بپوشی باز به من نمیرسی راستم میگه 😕

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
وای دختر من میخوام کوتاه بشم ۱۸ سالمه ۱۷۵ 😢😓تو راهی سراغ داری برا کوتاه کردن؟بلند میخوای بشی چه کن ...

دوروبریاتون چقد چیپن که مسخرتون میکنن.خیلیا ارزوی قد بلند دارن من خودم۱۷۱هستم هرکی دیده گفته کاش قدتوداشتم هرچند خودم دوست داشتم همقد توبودم

چقدر در روز؟ 

دختر دوستم بود،همسن شما و درست شرایط شما،یک روز درمیان میرفت.شبهای تابستون هم درهفته تا دو،سه بار میرفتن پارک و با دوستاشون والیبال بازی میکردن،نزدیک ۱۵ سانت بلند شد قدش.

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
دختر دوستم بود،همسن شما و درست شرایط شما،یک روز درمیان میرفت.شبهای تابستون هم درهفته تا دو،سه بار می ...

اووو خیلی بلند شده

ولی ما نمیشیم

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
دختر دوستم بود،همسن شما و درست شرایط شما،یک روز درمیان میرفت.شبهای تابستون هم درهفته تا دو،سه بار می ...

من یک ماه دیگه میرم ۱۶

رفتم دکتر گفت صفحه ی رشدت بسته شده اومدم نزدیک به ۱ماه هر روز ورزش میکردم ۳سانت بلند شدم 

بنظرتون برم والیبال بلند میشم؟قدم ۱۵۸ هدفم ۱۶۶🥲