2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم حق دارم یان

757 بازدید | 45 پست

زنگ زدم مامانم تلفنی حرف بزنم بعدش صدای بابام شنیدم گفت بیاین اما مامانم بهم نمیگفتبعد گفتم بابا چی میگه گفت میگه بیاین گفتم خب چرا بهم نمیگی گفت اخه میاین دردسرش برا منه منظورش اذیت بچهام بود واقعا ناراحت شدم مامانم همسایمون هفته یکی دوبار بیشتر نمیرم معمولا غذا نمیمونم جام بودین ناراحت میشدین

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع خونه تکونی خب بچه هم ک شیطونی میکنه بنده خدا یکمی حق دارع ولی خب نوه هاشن نباید اینطور بگع

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

نه

شرایطشو نداره حتما

ناراحت نشو بهتر که راستشو گفته بهت

من بودم از اینکه حقیقت گفته خوشحال میشدم تو دلم بعدم حرف میکشوندم به شوخی

رفتی خونه مامانت بیشتر کمکش کن

بی خیال باش تا کامروا باشی
هیشکی حوصله بچه ی فوضول رو نداره😂😂البته بجز مامانا

اخه بچهام اصن فوضول نیستن 

تقریبا ارومن

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

کمک کن ب مادرت تا دردسر نشه براش واقعا بعضی دخترا میرن خونه مادر انگار مهمونی رفتن انتظار سرویس دهی دارن،اسی حالا منظورم تو نیستیا جبهه نگیر

قرار بود الگو بشم درس عبرت شدم

خب شما که حق داري ناراحت شی 

ولی سنا که میره بالا حوصله ندارن دیگه دست خودشون نی منکه جونم حوصله مهمون ندارم و سر و صدا اونا که سنی ازشون گذشته دیگه. از دید بهش نگاه کن مادرم نباید مستقیم می‌گفته خب 

من پدرم با اینکه خودم میدونم از شیطنت بچه هام اذیت میشه ب روم نمیاره اصلن ولی من خودم میفهمم وقتی کلافه میشه میگم بابا ببخشید اینا اذیت کرد