2777
2789

من یه بار حوصله مهمون نداشتم گفتم خونه نیستم امروز بعد از شانسم اومده بودن خونه خواهر شوهرم که بغل خونه ماست من رفتم دم در پسرمو صدا کنم بیاد شربت بهش بدم چشم تو چشم شدم باهاشون 

سلام علیک و اینا و گفتم داشتیم می‌رفتیم بیرون پسرم نمیاد حاضر شه پسرمم حالا اومده میگه مامان چیه هی صدا میزنی خودت گفتی امروز جایی نمیریم بازیت تموم شد بیا دیگه تو افق محو شدم   

کسی که تمام لحظاتشو با یاد خدا پر کنه خدا براش اختصاصی وقت آزاد می‌کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ زشت😁😁😁😁😁

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

خب حالا پاشو برو یه جایی

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
به شوهرم گفتم هنوز پریودم یه ساعت بعدش نماز خوندم😃شوهرمم گفت فقط برا ما پریودی؟؟

😂😂😂😂😂😂وای مردم 

کسی که تمام لحظاتشو با یاد خدا پر کنه خدا براش اختصاصی وقت آزاد می‌کنه 

😂😂😂😂😂نه ولی یه بار میخواستم برم خونه کسی گفت مریضم، بعد گفتم کله پاچه گذاشتم گفت منم میام میخورم دارم میام خونه ات، کلا یادش رفت مریضه🤣🤣🤣🤣دیگه بعداز اون باهاش قطع ارتباط کردم

به دوستام گفتم فقط یه داداش ۷ ساله دارم 

داداش۲۲ سالم یهو اومد روبوسی کرد باهام جلو دوستام چشاشون گرد شد و گفت اجی دلم برات تنگ شده بود بیا بریم توی ماشین مامان منتطرته 

دوست داشتم محو بشم😂

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام