2777
2789

من ۱۹ سالمه وسواس فکری دارم و انقدر شدید شده که درمورد زمین و زمان شک دارم و همش سوالات و افکار مختلفی میاد به ذهنم دارو خیلی خوردم اما خوب نشدم 

دکتر بهم گفت شدید شده، بیخیال باش و به لحظه حال توجه کن یه مدت تا خوب بشی 

حالا میخوام همینکارو کنم اما میگم مگه وسواس باعث نشده که من به همه چی شک کنم ، پس از کجا معلوم که بیخیالی کار درستیه؟؟وبعد میخوام خودمو قانع کنم که کار درستیه اما بازم میگم توی وسواس نباید خودمو قانع کنم و حواسمو بدم ب لحظه حال ، هر تصمیمی که میگیرم میگم مگه تو وسواس نداری از کجا میفهمی درسته تصمیمیت؟؟

هنگ میکنم

میخوام حواسمو بدم به لحظه حال اما چون به همه چی شک دارم همش سوالات و فکرای مختلفی توی همون لحظه میاد به ذهنم ، مثلا اهنگ گوش میدم میخوام حواسمو بدم به اهنگ اما ذهنم درمورد معنی چیزایی که تواهنگ خونده میشه فکر میکنه و باز از لحظه جدا میشم

سوال اینجاست که چطور توی لحظه باشم؟؟چطور این فکرا رو بهشون اهمیت ندم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه 

شما نوجوان هستین دغدغه آینده آن رو زیاد داری من ی مدت دارو هم برام نوشت استفاده کردم ولی کلا میفهمم وسواس فکری خیلی بده مثلا دوستم ی حرفی میزد انقدر تو ذهنم مرورش میکردم ک حد نداشت

دقیق مثل منه وسواست؟

ببین دقیق مثل تو نیست

ولی خب مال منم وسواس فکری هست چون روانشناس بهم گفت

مثلا من الان خوشحال و شادم و دارم میخندم ولی به این فکر میفتم چرا در گذشته شاد نبودم؟

چرا تو گذشته اینطور نبودم؟

آینده رو چکار کنم؟

مثلا فکر کردن درباره آینده داره منو میکشه

مثلا میگم چون قبلا این کارو نکردم الانم نمیکنم

یا مثلا میگم آیا قبلا این کارو کردم؟

یه سری افکار مسخره دارم که سعی میکنم دوری کنم ازشون

کاربر پسر هستم.
ببین دقیق مثل تو نیست ولی خب مال منم وسواس فکری هست چون روانشناس بهم گفت مثلا من الان خوشحال و شاد ...

ایشالله خوب بشی 

سوالای تاپیکمو میتونی پاسخ بدی یا نمیتونی بنظرت؟

من یه دختر ۱۷ ساله هستم

تقریبا ۲ سال درگیر وسواس فکری خیلی شدید بودم در حدی که هر روز آرزوی مرگ میکردم و واقعا از زندگی افتاده بودم

به قدری حالم بد بود که قابل توصیف نیست

اولش خیلی مقاومت داشتم که برم پیش روانپزشک، ولی خب دیدم راه دیگه ای نیست و مجبور شدم برم. بهم فلوکستین و آریزوور داد. الان تقریبا ۴ ماهه که دارم هر شب فلوکستین میخورم و درمان های طب سنتی رو هم تا حدودی پیش گرفتم و یه سری دارو های گیاهی مثل: افتیمون، ماالجبن، بادرنجبویه، سودابر و .... خوردم(البته زیر نظر دکتر طب سنتی بود و سر خود چیزی رو اصلا نخورید)

فقط میتونم بگم که الان تقریبا ۲ ماهه که به زندگی عادی برگشتم و میتونم بگم ۹۰ درصد وسواسم از بین رفته(:

البته اگر دارو هارو قطع کنم دوباره میاد. ولی مهم اینه که الان عالیم و هنوزم باورم نمیشه که نجات پیدا کرده باشم

به کسایی که این مشکل رو دارن پیشنهاد میکنم برن پیش روانپزشک و دارو هارو به موقع و بدون تنبلی بخورن. و اگه تونستن دکتر طب سنتی هم برن