2777
2789
عنوان

چمدان داماد

196 بازدید | 7 پست

سلام دوستان ، میشه راهنماییم کنید . برای داماد چمدان چه سایزی مناسب هست . من مستاجرم و متراژ خونم زیاد ۶۰ متره . نمیدونم چه سایزی بگیرم که هم کارایی داشته باشه هم جا اضافه اشغال نکنه .راهنماییم کنید 

اگه اهل سفرید سایز متوسط یا بزرگ بردارید   ولی در کل بزرگ بهتره لباسای فصل دیگه میچینی داخلش&n ...

آخه یدونه هم خانواده همسرم قراره برام بگیرن . دوتا چمدان زیاد نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه یدونه هم خانواده همسرم قراره برام بگیرن . دوتا چمدان زیاد نیست؟

نه بابا من الان کلی خرت و پرت ریختم  داخل چمدونام بازم کمه هرچی بزرگتر بهتر 

یدونه سایز متوسط هم برا سفر بخرید

چه وسایلی برای داماد خریدی مقلا حلقه چطوری و چه قیمتی و ساعت چه قیمتی و چه لوازم دیگه ای گرفتی؟

من پارسال عقد کردم ساعت و حلقه رو با همسرم دوتایی رفتیم خریدیم اون موقع که طلا گرمی یک میلیون و صد بود حلقه من شد دو و پونصد حلقه همسرم شد سه و پونصد ، رینگه ساده بود . دونه ای هستصد و پنجاه هم ساعت خریدیم‌... الان برای چمدونش فقط موزر و ست حوله گذاشتم اونم ست حوله و سشوار دو کاربردی برام گرفت ... قراره زیاد هزینه نکنیم . الان میترسم چمدون بزرگ بخرم جاش نشه تو خونم 

نه بابا من الان کلی خرت و پرت ریختم  داخل چمدونام بازم کمه هرچی بزرگتر بهتر  یدونه سای ...

مرسی از نظرت خودمم تو فکر این بودم یه متوسط بگیرم یه بزرگ ...اگر جا نداشتم چمدون متوسطه رو بذارم توی بزرگه