2777
2789
عنوان

یه نکته شوهرداری

480 بازدید | 18 پست

چرا شوهرم معمولا دستور می دهد؟

⇠ مردها از بچگی به امری حرف زدن عادت می کنند و زن ها به پیشنهادی حرف زدن.

⇠ پسرها در بازی هایشان می گویند: «توپ را بنداز برای من!»

اما دخترها می گویند: «می یاین با هم خاله بازی کنیم؟»

⇠ اگر مردی از جمله های امری زیادی استفاده می کند به این معنا نیست که قصدش ریاست کردن است، فقط طبق طبیعت مردانه اش رفتار میکند دانستن این تفاوت به درک بیشتر و پیشگیری از اختلافات کمک می کند.

اینو خودت تنهایی فک کردی گفتی یا با مشورت دوستات 😂

اتفاقا برعکسه دقیقا پسر بچه ها همیشه سعی میکنن راه بیان تو بازی و کوتاه میان دختربچه های رو مخ رئیس بازی درمیارن من خودم تو مهد پسرودخترو عاصی کرده بودم انقدر قلدر بودم بنظرم اینا ربط ب شخصیت ادما داره

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار من بگم جوابشو

چون بیتربیته و اداب درست بیان خواهشش رو یاد نگرفته.

کلمه دستور و خواهش یک معنی رو ندارن!!!!

پس اون یسری مردایی که میدیدم انقدر مودب و باشخصیت فضایی بودن؟طبیعتشونه دیگه چیه خدایی

هر چیزی رو به طبیعت ربط ندین یسری چیزا تربیتیه و باید یاد گرفته بشه

﮼مهربان‌باشیـم،اِنسانهازود‌میمیرند🍀

ممنون ک گفتی استارتر

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
اینو خودت تنهایی فک کردی گفتی یا با مشورت دوستات 😂 اتفاقا برعکسه دقیقا پسر بچه ها همیشه سعی میک ...

این نظر یه فوق دکترای مشاور خانواده هست شما چقدر سواد داری که رد می‌کنی ؟؟

اینو خودت تنهایی فک کردی گفتی یا با مشورت دوستات 😂 اتفاقا برعکسه دقیقا پسر بچه ها همیشه سعی میک ...

عزیزم یمقدارش برمیگرده ب اینکه فرزند چندم خانواده ای اصولا فرزندای اول ریاست طلبن و ادای رئیسارو درمیارن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

این حرف رو میتونم با رفتار پسر خاله‌ی پنج سالم رد کنم

که تربیتش داره نقض میکنه سواد مشاور رو🤣👌🏻

نیاز به سواد نداره

﮼مهربان‌باشیـم،اِنسانهازود‌میمیرند🍀

هر فوق دکتری قرار نیست نظر صحیح بده چ بسا که اکثرشون مدرکشونو از دانشگاه های داغونی نامعتبری میگیرن

این فوق دکترا اگه وقت میزاشت روی یک مهدکودک یکماه تحقیق میکرد از رفتار بچه ها قطعا چنین نظر بی ربطی نمیداد

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍
عزیزم یمقدارش برمیگرده ب اینکه فرزند چندم خانواده ای اصولا فرزندای اول ریاست طلبن و ادای رئیسارو درم ...

فرزند دومم دختر اول 

این حرف رو میتونم با رفتار پسر خاله‌ی پنج سالم رد کنم که تربیتش داره نقض میکنه سواد مشاور رو🤣👌🏻 ...

فرزندای دوم ببعد حرف شنوی و انعطاف دارن واسه همونه 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲