2777
2789
عنوان

ازدواج کنم یا مجرد بمونم

2618 بازدید | 61 پست

من 40 سالمه تاحالا ازدواج نکردم. مهندسی کامپیوتر خوندم و شاغلم. وضع خانواده بد نیست. خواستگارم 5 سال کوچکتره. از همه نظر عالیه فقط سرمایه ای نداره. پدرم برای رهن خونه کمک میکنه. با توجه به اینکه سرمایه ای نداره اما پسر اهل کاری هست آیا ازدواج کنم یا همچنان مجرد بمونم؟ میترسم از مشکلات مادی. چون تو خونه بابام مشکل نداشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج کن

تنهایی چندوقته دیگه داغونت کنه و به شدت پشیمون خواهی بود ازاینکه همه چی داری الا یه خانواده و بچه ازخودت 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

با این شرایط مجرد بمونی خیلی بهتره . مطمئنا ایشون هیچ آینده ای ندارن و شما رو هم با خودش پایین می کشه و جز بدبختی و قرض بدهی چیز دیگه ای از زندگی در کنار ایشون نخواهید داشت .

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  

ببین تمام جوانب رو بسنج ده سال دیگه شما ۵۰ سالته و اون ۴۵ ساله زنها تو ۵۰ سالگی شکسته میشن و مردا تو ۴۵ اول چهل چلیشون هست اگر واقعا ادم خیلی مثبتیه نه مثبت تنها ازدواج بکن اما اگرنه ازدواج نکن

ببین انگیزه ازدواح با شما مالی نیست چون وضع خوبی نداره دیدگاهش پول شما نیست بعد از ازدواج پولهاتو به بهونه مختلف بگیره و بعد چند وقت هم طلاق و از اینا یا اصلا طلاق نده بره خیانت 

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......
نه نه نه .. کوچیکتر هست پولم نداره ، تازه بابای تو میخواد تو خونه گرفتن کمک کنه .. اصلا توصیه نمیکنم ...

والا پول خیلی مهمه،در کنار یکسری چیزای دیگه 

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.