سلام . پسرم دو سال و دوماه سن داره.او خیلی لجبازه.دیشب که رفتیم خرید لجبازی و شلوغ کاری کرد منم خیلی عصبی شدم و چندین مرحله از دست و پاش بشکون گرفتم. خیلی دردش میآمد من از دیشب انقد گریه کردم که حد نداره نمی دانم چکار کنم آیا رو تربیتش تاثیر داره یا نه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه دنیا رو هم خراب کرد حق نداشتی این کارو کنی حتما حتما به یه روانپزشک مراجعه کن باید دارو بخوری تا بتونی تحملت ببری بالا آخه بچه بیچاره خلق شده تا شیطونی کنه چرا زجرش دادی؟ تو اسمت مادره؟ تو از نامادری بدتری
تربیت اش هم مشکلی نداره فقط نمیتونم ببرمش مغازه هر بار میخواد سبد خرید و پر کنه با تنقلات دیگه منم سفت و سخت جلوش وایسادم همینه ک هست فروشنده گفتن نمیفروشیم فقط میتونی یکی برداری دیگه مجبور میشه بزاره سر جاش
اگر نمیخوای بدی، توی موقعیت قرارش نده، از جلو اسبای بازی فروشی ردش نکن
چون مفهوم پول ندارم شرایطشو ندارم رو بخاطر سنش نمیفهمه، فکر میکنه از قصد بهش نمیدی
اونم یاد میگیره باهات مخالفت میکنه
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من مادر نیستم ولی یه برادر کوچیک پنج ساله دارم، پدر و مادرم هروقت گریه میکنه بهش بی محلی میکنن، یا اگر خیلی طولانی باشه میفرستنش اتاق میگن گریت تموم شد برگرد، کلا از همون بچگی حتی واسه من این درکو تو ذهنم تشکیل دادن که با گریه به هیچ چیز نمی رسم،
*قانون مورف* خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:))) Naturalistic☘ طبیعت گرا☘ یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
لطفاً این کار دیگه انجام ندید چون روی بچه تأثیر منفی میزاره و همیشه چیزای بد تو خاطره همه میمونه مخصوصاً بچهها و بعدها به فاجعه ای بزرگ تر تبدیل میشه
بله که تاثیر داره . بچه تا 7 سالگی هر چی گفت اگه ضرر نداشته باشه برای خودش و بقیه فقط باید بگی چشم . اون سلطانه و شما رعییت . بعد7 سالگی شروع میشه تربیت اون رعیته و شما سلطان . امر کنید تا اون اجرا کنه با دلیل که چرا باید اجرا کنه با تنبیه با تشویق