2777
2789

شماهایی که الان باردارید یا بچه دارید وقتی میخواستین برا بارداری اقدام کنید کارخاصی انجام دادین مثلا همین کارا که میگن قبلش سیاهدونه وعسل بخورید یا تقویت کنید که بگیره،یا پوزیشنی رو انتخاب کنید که دخول عمیق باشه و بعدش یکساعت درازبکشید وپاهاتونو بالا نگه دارید..اینکارارو انجام دادین اصلا؟؟؟

منوهمسرمو نی نیمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه ماه قبل دارو خوردم که بارداری پر خطر نداشته باشم ،پوزیشن دخول عمیق داشتیم

دارو گیاهی نخوردم

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)
نه بابا این حرفا چیه این کارا چیه من خودم بعد نزدیکی به دقیقه نمیکشید سریع میرفتم خودم میشستم ولی خب ...

اره دقیقا منم میگم ایناهمش مسخره بازیه،خدا بخواد بده میده با همون یه قطره هم میده دیگه نیازی ب درازکشیدن و دستشویی نرفتن و...نیس

منوهمسرمو نی نیمون