2777
2789
توردخداسرنمازت دعام میکنی  اسمم زهره س دعامیکنی ب عشقم برسم و خونوادش دس ازمخالفت بردارن

آخ فداتشم من🥺🥺🥺مگه میشه دعا نکنم بخدا اول برای همه مردم دعا میکنم بعد خودم حتما حتما حتما دعات میکنم عزیزم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

الهی به حق آبروی حضرت فاطمه زهرا باهم نی که خودت میخوای خوشبخت بشی سفیدبخت شی خواهر گلم اسمت یادم میمونه سرنمازام دعات میکنم🌹🌹🌹🌹🌹

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ فداتشم من🥺🥺🥺مگه میشه دعا نکنم بخدا اول برای همه مردم دعا میکنم بعد خودم حتما حتما حتما دعات می ...

مرسی خوش قلب مهربون..الهی دلت شاد و لبت خندون..حتمادعام کن الهی خدامنوقربونت کنه بدجور دلم گرفته بدجووور

خدانکنه خدانکنه بمونی خوشبختیتو ببینی عزیزم.....من توی دعا کردن خسیس نیستم😊اگر دعایی هم کنم اول دیگران، خدا توی قلبهای شکسته بیشتر حضور داره.....اینو هیچوقت فراموش نکن خدا هیچوقت به بندش نه نمیگه همیشه سه تا چیز میگه وقتی ازش میخوای....صبرکن....بهت میدم.... بهترشو برات در نظر دارم❤️

عزیزم عکس یه مانتو بزارم میشه بگی چجوری ست کنم 

تو یه تاپیک دیدم خیلی قشنگ میگفتی

‏یه‌ جا خالد حسینی تو کتاب بادبادک باز میگه: "امیدوارم خدایی که آن بالا هست، به‌ جز آمار برداری از ویسكی خوردن و گوشتِ خوک خوردنِ آدمها، حواسش به چیزهای مهم‌تر دیگری نیز باشد."

عزیزم این یه مدله

رنگش یکم پخته تر هست 

شومیز زیرش و شلوار چه رنگی بپوشم

شال براش مناسبه یا روسری؟

توی تن خیلی خوشگله

‏یه‌ جا خالد حسینی تو کتاب بادبادک باز میگه: "امیدوارم خدایی که آن بالا هست، به‌ جز آمار برداری از ویسكی خوردن و گوشتِ خوک خوردنِ آدمها، حواسش به چیزهای مهم‌تر دیگری نیز باشد."
عزیزم این یه مدله رنگش یکم پخته تر هست  شومیز زیرش و شلوار چه رنگی بپوشم شال براش مناسبه یا ...

رنگش اجریه گلم ؟؟؟بهترین رنگی که میخوای باش ست کنی سفیدچون خودش هم سفیدداره اگه دوس نداری .شلوارجین .شلوارکرم یانودخیلی باهاش هارمونی داره مشکی هم خوب به هررنگی میاد.بنظرم شال قشنگ ترمدلش هم قشنگ تردیده میشه تاروسری 🌹

همیشه چرخ وفلک زندگی ثابت نمیمونه🙃🌹
رنگش اجریه گلم ؟؟؟بهترین رنگی که میخوای باش ست کنی سفیدچون خودش هم سفیدداره اگه دوس نداری .شلوارجین ...

ممنون عزیزدلم ، شال بنظرت چه رنگی باشه؟

تک رنگ باشه یا از این چند رنگا که توش رنگای خود مانتو بکار رفته باشه؟

عزیزدلم اینم بگو لطفا 

هم شومیز و شلوار و هم شال .

ممنونم😘

ممنون عزیزدلم ، شال بنظرت چه رنگی باشه؟ تک رنگ باشه یا از این چند رنگا که توش رنگای خود مانتو بکار ...

خواهش میکنم گلم اگه میخوای تک رنگ باشه رنگی بپوش که تیره باشه یاباهاش هارمونی داشته باشه واگه چندرنگ بپوشی رنگی بپوش که توش رنگ شومیزبپوش ۲تاش قشنگه بستگی به سلیقه ات داره گلکم🌹

عزیزدلم اینم بگو لطفا  هم شومیز و شلوار و هم شال . ممنونم😘

گلم این رنگش کرم باهمون نود.پس میتونی رنگ قهوه ای یاشکلاتی که باهم هارمونی دارن خیلی قشنک میشه میتونی شالت سبزترندی بپوشی که چون این رنگش سردوسبزگرم تیپت روزنده میکنه بارنگ سورمه ای خیلی قشنگه عنابی سفید.مشکی .این رنگاخیلی به رنگ نودشیک میشه حالاتودوس داری چه رنگی ترکیب کنی ؟ولی این رنگاخیلی به کرم میاد

عزیزدلم اینم بگو لطفا  هم شومیز و شلوار و هم شال . ممنونم😘

حتی میتونی شال طلایی بپوشی چون داخل شومیزطلایی به کاررفته بارنگ شلوارسفید.یان دوس داری شالت روقهوه ای کن وشلوارت رومثلامشکی

ممنون از راهنماییتون عزیزدلم🌸❤