2777
2789
عنوان

داداش گلم مریضه توروخدا براش دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 45 پست
استاتر داداش منم۴۰ سالش همینطوری

خدا شفا بده همه مریض هارو

ایشون الان تو چه وضعی هستن 

برادر من ۳۲ سالشه قربونش برم 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم. بهمون چیزی نمیگه. هنوز مشخص نشده اصلا چی هست واقعا درمونده ام دستم به جایی بند نیست ...

من احتمال می دم سیروز کبدی باشه چون پدر من همین علائم رو داشت و اگه به موقع پیوند بشه به احتمال خیییییییلی زیاد حالش خوب میشه نمونش محمد رضا داود نژاد بازیگر ....ما تو ارثمون این بیماری هست 😔 پدر بزرگم و عموم و بابام همش ۴۸ سالش بود مبتلا شده بودن به فاصله ده سال ده سال فوت شدن ... بابای من چهل سالگی فهمید سیروز داره هشت سال با دارو کنترل کرد آخرم دکترای قاتل کشتنش😔😔😔😔 فقط زود بیفتید دنبالش خوب میشه من مطمئنم انشالله هر چه زودتر خبر بهبودیش را بدی❤❤❤❤

...
من احتمال می دم سیروز کبدی باشه چون پدر من همین علائم رو داشت و اگه به موقع پیوند بشه به احتمال خییی ...

سیروز کبدی دقیقا چیه؟ من داداشم تو کبدش سنگ دیده شده

اندازه کبد نرمال بود 

سونو چی گفتن ؟ 

یه لحظه دیدم خوب یادم نیست. 

فقط یادمه نوشته بود که سنگ هست تو مجرای کبدش بخاطر همین گشاد شده مجراش

و اینکه اندازه کبد نرمال بود 

انشالله فقط امیدم به خداست 

تنها امیدت به خدا باشه عزیزم.. خاله منم نزدیک 30سال قبل جوری مریص بود که هیچ کس فکر نمیکرد زنده بمونه 4ماه بیمارستان بستری بود ولی خداروشکر هنوز هست و هر روز داره بهتر میشه فقط باید امید و ایمان داشت خاله من خیلی صبوره خیلی با ایمانه برای همین تونست بجنگه.. نصف ریه اش رو برداشتن مداوم از ریه هاش و دهنش خون میامد یعالمه آب آورده بود داغون اصلا

سیروز کبدی دقیقا چیه؟ من داداشم تو کبدش سنگ دیده شده اندازه کبد نرمال بود 

سنگ تو صفراس همین سیروز لعنتی باعث سنگم کیسه صفرا هم میشه .... سیروز کبدی یعنی سختی کبد ببین دکتر به ما می گفت اسفنج چجور نرمه کبد مثل اونه فکر کن تو اسفنج ماسه بریزی چجور سفت و سخت میشه؟ کبدم اونجوری سفت و سخت میشه تو سیروز ... فیبروز کبدی قابل درمانه ولی سیروز فقط پیوند می خواد می شه چندین سال با پرهیز غذایی و داروها زندگی کرد ولی خیلی سخت میشه تازه بابای من آسیت هم گرفت یادم افتاد باز قلبم آتیش گرفت لعنت به دنیا  

...
تنها امیدت به خدا باشه عزیزم.. خاله منم نزدیک 30سال قبل جوری مریص بود که هیچ کس فکر نمیکرد زنده بمون ...

وای خدااااا خداااااا دارم تو دلم با بلند ترین صدای درونیم صداش میکنم

خدا جونم شفای داداشمو بده 

خدا به همه مریض ها شفا بده انشالله 

وای خدااااا خداااااا دارم تو دلم با بلند ترین صدای درونیم صداش میکنم خدا جونم شفای داداشمو بده  ...

عزیزم یکی از بچه های فامیلمون هم بشدت رنگ پوستش و صورتش زرد شده بود از کبدش بود یمدت بستری شد و دارو خورد خوب شد

سنگ تو صفراس همین سیروز لعنتی باعث سنگم کیسه صفرا هم میشه .... سیروز کبدی یعنی سختی کبد ببین دکتر به ...

آخ خدا

ببخش عزیزم ناراحتت کردم

خارج نکردن سنگ هارو با عملی چیزی؟