2777
2789

سلام خوبین ، من چهار روز از پریودیم گذشته ، و حدود دو سه هفته پیش لکه بینی داشتم که دکتر استراحت مطلق بهم داد و رفع شد ، الانم چند روزه مکرر ترشح سفید و بدون بو دارم ، خیلی خسته ام همش دوس دارم بخوابم ، امروز هم کمر درد و پهلو درد دارم 

سوالم اینه که من یک روز بعد از موعدم یعنی سه روز پیش بی بی چک زدم ، همون لحظه اول یه هاله افتاد حالا نمیدونم من اشتباه میکنم یا واقعا هاله داره

عکسشو واستون میذارم شما هم ببینین ، اگر هاله داره که فردا باز هم تکرار کنم شاید پر رنگ تر بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبین ، من چهار روز از پریودیم گذشته ، و حدود دو سه هفته پیش لکه بینی داشتم که دکتر استراحت مطل ...

سلام عزیز ......کلا روزای اول بارداری خیلیا مشبه شما هستن فقط استراحت کنید،،،،

من 8 ماه اقدامم این ماه کلی آمپول و قرص و تحت نظر بودم. روز 12 سیکلم سونو واژینال دادم در تخمدان چپ و راست فولیکولهای متعدد از 14 تا 16 میلی متر بود. فردا موعد پریودمه شدیدا علائم قبل پریود کمردرد پا درد سینه درد دارم و تو واژنم هر لحظه حس فرو ریختگی دارم سه روز پیش بیبی چک زدم منفی بود. اینم بگم چند روزه هر لحظه حس پریود شدن دارم وقتی میرم دستشویی میبینم آبه