2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه لیزر دارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 62 پست
وای چه بد.  به نظرت بعدش برمیگرده به حالت قبل یا میمونه؟  من پشت بازو و تو کمرم. زخیم نی ...

من روی بدنم بود واسه بارداری قبلیم ریخت ولی صورتم مقاومت میکنه لامصب الان دوباره باردارم قشنگ مث دخترای زمان ناصرالدین شاه شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا موی نازک و کرکی خیلی جواب نمیده ها. تازه من از چن نفر شنیدم روشون جواب عکس داده. خوب تحقیق کن بع ...

دقیقا من بالای ساق پام کلا بوره ولی چون پایین ساق پام بخاطر ژیلت ی کم زخیم شده بود لیزر کردم الان پایین پام اصلا در نمیاد اونجاهایی ک نداشت همچنان کرکی در میاد

اره خب باید چندماه یه بار بری تا اخر عمر😑این بده واقعا

اولش هر ماهه بعد میشه دوماه یه بار و... 

کلا لیزر چیزی به اسم جلسه آخر نداره🤣

من خودم میرم و تاثیر داره ولی فعلا بخاطر بارداری نمیرم

بیشترین تأثیر رو هم روی موی زیر بغل داره من از جلسه چهارم کلا دیگه در نیومده برام 

بنظرم کسایی ک لیزر نرفتن اصلا شک نکنن حتما برید بعد 8 جلسه ی مدت تو شارژید ولی واقعا ارزش داره همه ج ...

بله حتما میرم اگه عمرم باقی مونده باشه..چون با اینکار تو وقت صرفه جویی میشه جدا

برا موی نازک و کرکی خیلی جواب نمیده ها. تازه من از چن نفر شنیدم روشون جواب عکس داده. خوب تحقیق کن بع ...

وای اخ جوون قراره خوشگل بشم پس😐😂

اره حتما باید بیشتر بگردم..