مغز بادام و مغز گردو و مغز پسته و مغز فندوق رو آسیاب میکنی جدا جدا
برنج محلی شسته و میذاری روی یه پارچه نخی تمیز تا خشک بشه بعد از دوروز آسیاب میکنی
هرروز یک قاشق از برنج آسیاب شده و از هرکدوم از مغز ها هم یه قاشق میریزی توی قابلمه کوچیک
روش آب میریزی میذاری ده دقیقه رو شعله ملایم بپزه
مدام هم میزنی که ته نگیره
میتونی یه تکه نباتم اضافه کنی بهش واسه طعمش
بعد از دقیقه حاضره
غلظتش بستگی به سلیقه خودتون داره
فوق العاده مقوی و واسه وزنگیری عالیه
اگه این حریره رو هرروز یا یک روز درمیون به بچه بدین هرگز مریض نمیشه هرگز