2777
2789
عنوان

بگید چقدر هدیه بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 23 پست
الان عرف اینه که نمیرن چون پول نداریم کادو بدیم🤣 عروسی فقط اقوام درجه یک اونم شاااید 😅

بالاتر دوستمون گفته شمش ببر 😃😃😃😃 من اگه بودجم به شمش میخورد اینجا پرس و جو نمیکردم‌ که  🐪🐫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید باورتون نشه عروسی من سال ۹۲دوتا از دوستام هرکدوم پنج هزار تومن و یکی پونزده هزار و اونیکه زیاد ...

عروسی خواهر منم سال نود و دو بود. دوست صمیمیِ هفده سالش بهش پونزده تومن داد. با مامانشم اومده بود. عروسی هم تو یه شهر دیگه بود. ینی هزینه ی کرایه از هدیه بیشتر بود 😂😂😂 

عروسي كه نبود  باكس گل همين قيمتاس

والا سمت ما هم عقد هم عروسی پول میدن فقط باکس گل بدی تا اخر عمر میگن همونو پولشو میداد

البته همه عین هم نیستن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
والا سمت ما هم عقد هم عروسی پول میدن فقط باکس گل بدی تا اخر عمر میگن همونو پولشو میداد البته همه عی ...

برا فاميل اره اما به عنوان دوست نه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚