2777
2789
عنوان

خدایا دلم فقط به تو قرصه

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 75 پست
این که خدا عشق یه بنده باشه مشکلی داره؟ از سر کنجکاوی میپرسم

نه گلم کاش بتونیم انقدر خالص باشیم این بهترین نوع عاشقیه🌺

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از دهنت بشنوه ممنون عزیزم😭🤲🎈

عزیزم روزی میرسه که با لبخند قشنگش یاد امشب واین تاپیک میفتی توکل کن💝

نگوییم عاشق الله و رسول الله ودین هستیم ابن تیميه می گوید:  از جمله انچه که ما اعتقاد داری ...

جمع کن بابا این بندوبساطتو اه همین شماها هستید ک باعث شدین خیلیا از دین و خدا پیغمبر استغفرالله زده بشن ، کی اینا رو گفته یه مشت آدم جاهل ک فقط هدفشون دور کردن آدمها از خدا و راهشه 😕😕😕🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
ولش کن بابا میخاد فقد جو تاپیک و خراب کنه ذهنیت بقیه رو متزلزل کنه ب نفع عقایدخودش

تو مشکل داری و نمیدونسم🤣 

نمیدونسم خیلیا از حضور مبارکم رنجش دارن 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
ان شا الله که حل میشه گلم🌺

مرسی عزیزم انشالله همه حاجت روا بشن کسی غصه ای تو دلش نداشته باشه ❤️

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 
ممنون ازتون

اینقدراحت هراظهارنظری و قبول نکنید 

عشق اصلی هممون میدونیم که خداست و دلمون بهش قرصه عشق پاکترازاین حرفاست که باشهوت معنی بشه مگر اینکه ذهن کسی دراین حد مریض باشه برای احترام ب استاتر تاپیک وترک میکنم چرت و پرتای این سنی ناصبیم قبول نکنید حداقل فکرکنید یکم 🙏

جمع کن بابا این بندوبساطتو اه همین شماها هستید ک باعث شدین خیلیا از دین و خدا پیغمبر استغفرالله زده ...

کسی رو شما ریپلای کرد؟ 

چقد عاجز داریم اینجا

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
منم مشکل دارم الانم یاد خدا افتادم میگم خدا حلش میکنه  ولی ب خودم نگا میکنم میبینم یه دختری ام ...

عزیزم استارت بزن شروع کن نماز بخووون هیچ وقت دیر نیست دقت نکن ب سنت  یا دقت نکن ب قضاهای نمازت اینطوری سرد میشی سست میشییی 

باشه گلم؟؟؟  از فردا شروع کن از خدا مدد بخاه  

از من میشنوی برو سمتش وقتی قلبت وجودتت ب سمت خدا کشش پیدا میکنه اینو از خودت محروم نکن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
منم مشکل دارم الانم یاد خدا افتادم میگم خدا حلش میکنه  ولی ب خودم نگا میکنم میبینم یه دختری ام ...

عزیزم مهم اینه که هر چقدر ماها دور بشیم اون ازمون دور نمیشه.خودتو تو آغوش مهربون خدا رها کن.امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد.مشکل های ما هر چقدرم بزرگ باشن به یک اشاره اون حل میشن💝

عزیزم استارت بزن شروع کن نماز بخووون هیچ وقت دیر نیست دقت نکن ب سنت  یا دقت نکن ب قضاهای نمازت ...

نمیتونم واقعا حوصله ندارم و اعصاب ندارم حس میکنم خیلی بدبختم آخه کسی ک دوسش داشتم رفتم بهش گفتم ولی اون ری اکشنی نداش💔😢 دلم خیلیی گرفته

♡یه دختر قوی و جنگجو ام🌸💕 ▪︎کتاب خواندن📚 ▪︎رسیدگی به خود💄👒 ▪︎عاشق خرید😂🛍  ▪︎دانشجو 🎓   ▪︎تهران📍
اینقدراحت هراظهارنظری و قبول نکنید  عشق اصلی هممون میدونیم که خداست و دلمون بهش قرصه عشق پاکتر ...

من فکر کردم و قبول هم نکردم ولی برای این که موضوع تاپیک منحرف نشه و بقیه به خاطر کش پیدا کردن بحث اذیت نشن بحث رو خاتمه دادم

دیدم که توتاپیکای مذهبی چجوری خودنمایی میکنی باچرت وپرتات رومن ریپ نزن 

خاهش میکنم  وظیفمه 

عادیه خیلیا بسوزن 😎