2777
2789
عنوان

خدایا دلم فقط به تو قرصه

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 75 پست
این که خدا عشق یه بنده باشه مشکلی داره؟ از سر کنجکاوی میپرسم

نگوییم عاشق الله و رسول الله ودین هستیم

ابن تیميه می گوید:

از جمله انچه که ما اعتقاد داریم این است که نگوییم ما عاشق الله هستیم(مثلا شخص بگوید العیاذ بالله من عاشق الله هستم) زیرا در شریعت مبارک چنین لفظی اصلا بکار برده نشده وکمترین گناه برای بکار بردن این لفظ اینست که بدعت و گمراهیست ، و بر همان لفظ محبت که آمده است کفایت کنیم (مثلا شخص بگوید من الله را دوست دارم و یا بگوید من با الله محبت دارم )

📚فتاوی الحمویه الکبری

👈🏻 سپس در دیگر کتب خود چنین میگوید زیرا عشق محبتی را میگویند که با شهوت باشد مثلا عشق یک مرد به زن والله متعال از این نوع محبت پاک و منزه است.

📚 درء التعارض (۱۸۲/۷)✨🤍

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا 😐🎈

:) 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
یهو یه جوری شدم تایپیکتو خوندم . . . دیدم از خدا خیلی دور شدم با وجود همه عنایتهای نایابی که ب ...

عزیز دلم منم امشب همین حسو دارم تو بیخبری خودم یه مشکل جدید برام پیش اومد یهو فهمیدم تو حساب کتابام یادم رفته خدا بهترین رفیقمه

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖
کلن تومسائل اعتقادی و معنویات اظهارنظرمیکنه 

😎

حتما بهت یه نینی ناز وسلامت میده مطمئن باش عزیزم 💝

خدا از دهنت بشنوه ممنون عزیزم😭🤲🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
قبول دارم ولی ما منظورمون شهوت نیست که  دوست داشتن شدیده

معنیش اینه 

در حال حاضر همه چیم رو هواس😂

و همه امیدم به خداس

دل بستم به خودش که این تیکه های بهم ریخته پازلمو خودش برام بچینه

من ۲۰ و اندی ساله که بنده ام

ولی اون سالهای سااااااله که خداست🧡

کاش فقط ۱۰ ثانیه به حرفهامون فکر میکردیم،به اینکه چی داریم میگیم،و به کی داریم میگیم!!
عزیز دلم منم امشب همین حسو دارم تو بیخبری خودم یه مشکل جدید برام پیش اومد یهو فهمیدم تو حساب کتابام ...

خدا از سال ۹۵ مدام بمن لطف میکنه

ولی من دقیقا از ۹۵ نماز هم نخوندم

چ بی وفا هستم من

خدایا....منو ببخش

منم مشکل دارم الانم یاد خدا افتادم میگم خدا حلش میکنه 

ولی ب خودم نگا میکنم میبینم یه دختری ام ک بیست سالشه نمازش و تنبلی میکنه نمیخونه با دوستای درپیت و بدرد نخور دوسته همش به نامحرم ها نگا میکنه و دید میزنه🥺و... 

حس میکنم دیگ خیلی دور شدم از حدا 

بیزارم واقعا از همه چی 💔😢

♡یه دختر قوی و جنگجو ام🌸💕 ▪︎کتاب خواندن📚 ▪︎رسیدگی به خود💄👒 ▪︎عاشق خرید😂🛍  ▪︎دانشجو 🎓   ▪︎تهران📍