2777
2789
من واسه دخترم تجربه ای ندارم ولی خودم تا 7 سالگی میخوردم فکر کنم یه باره باید ازش بگیری و بگی فرشته ها اومدن و بردن و دیگه بهش ندی احتمالا چند روزی بیتابی میکنه ولی اخر از سرش میوفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر من وحشتناک بود به حدی که حتی نصف شب تو خواب هم اگه از دهنش در می اومد تو خواب میگشت پیداش میکرد میخوردش . منم هر کار کردم دست بر نمیداشت از خوردنش دیگه آخر سر یه ذره صبر زرد گرفتم زدم بهش گذاشت دهنش دید تلخه دیگه نخوردش ولی تا یه مدت بهونشو میگرفت مخصوصا موقع خواب .تحمل کردم تموم شد رفت پی کارش
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
دختر منم شدید بهش نیاز داره به خصوص برای خوابیدنش وتو خواب اگه نباشه خوابش بد وسبک میشه 2/5 هست وهنوزم راهی پیدا نکردم می ترسم گرفتن زوری اش تاثیر منفی اش خیلی بیشتر باشه چون خودمم پستونکی بهدش هم انگشتم را می مکیدم تا 6 سالگی می دونم چه نیاز شدیدیه وچقدر ارامش بخشه ....کسی که این نیاز را نداشته درکش نمی کنه ...واقعا بچه های پستونکی خیلی شدیدا بهش نیاز دارن واثار ترک این نیاز شدید به نظرم مخربه ....باز هم باید ببینی چقدر براش مهمه منم دوست دارم با ارامش جداش کنم .ولی می ترسم انگشتاش را جای گزین کنه
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود