باراناوگندم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 2790 عنوان شپش سر 418 بازدید | 26 پست لطفا هرکس که راهکار موثر داره بگه دقیق ممنون میشم 1401/12/10 | 23:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختربهارومادرتابستان عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 415 روغن زیتون برن روش چند ساعت پلاستیک بکش.بعد با شونه باااریک بکش.سرش رو با تاید وسرکه هم بشور
یاودود عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 7436 موهاتو رنگ کن میره و تمام لحاف وپتو و... رو بشور با وایتکس و آب جوش بعد چند سری موهاتو باتاید بشور هر روز نگاه کن سرتو اگه تخم شپش بود بردار وسعی کن موهاتونم کوتاه کنید ک عالی میشه روسری وشالتم ب هیچ عنوان ن بزار کسی بپوشه ن از کسی بگیر خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
باراناوگندم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 2790 از عطاری دارو بگیر دکتر شامپو و محلول داده فعلا شامپو رو استفاده کردم ولی تخم شپش خیلی سخت تمیز میشه امروز هم با سرکه و شانه فلزی تمیز کردم
باراناوگندم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 2790 بشین دونه دونه تخم هاش رو دربیار خیلی سخته خودم و دوتا دخترام داریم
یاودود عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 7436 خیلی طخته خودم و دوتا دخترام داریم منم سرکار شوهرم هست خیلی میترسم منم بگیرم بعد هر از گاخی تو لباساش میاد ولی نگاه میکنیم ولباسو میزاریم تو حیاط و با وایتکس وآب جوش میشورم لباسشو خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
باراناوگندم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 2790 موهاتو رنگ کن میره و تمام لحاف وپتو و... رو بشور با وایتکس و آب جوش بعد چند سری ... قسمت سختش همین تخم شپشا هستش خیلی زیادن
یاودود عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 7436 قسمت سختش همین تخم شپشا هستش خیلی زیادن چاره ای ندارید موهاتون رو خیلیییی کوتاه کنید همتون بعد رنگ کن موهای خودتو دختراتو همشون میمیرن البته اگ خیلی کوتاه کنی میتونی زود بیاری بیرون گلم با تاید بشورید چند سری اون موهای کوچیک رو چند وقته اومده از مدرسه آوردن بچه ها خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
باراناوگندم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 2790 منم سرکار شوهرم هست خیلی میترسم منم بگیرم بعد هر از گاخی تو لباساش میاد ولی نگاه میکنیم ... هفته ای یکبار با سرکه و نمک سرتو بشور ایشالله که نمیگیری خیلی درد بدیه
باراناوگندم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 2790 چاره ای ندارید موهاتون رو خیلیییی کوتاه کنید همتون بعد رنگ کن موهای خودتو دختراتو همشون میمیرن دخترام بچه ان نمیشه رنگ کنم
gsubgfggg عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 1331 خیلی سخته خودم و دوتا دخترام داریم بچه من خیلی وقته سرش میخاره ،تو سرش چیزی ندیدم ب نظرت اگ شپش باشه واضح پیداس یا ن میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
یاودود عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 7436 دخترام بچه ان نمیشه رنگ کنم موهاشونو خیلی کوتاه کن درحد ۳ ۴ سانت یا گمتر چاره ای نیست تمام ملحف و پتوو... رو هم بشور با آب جوش خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...