2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل یا بهورز

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 23 پست
فقط تو روستا؟

۱۵ سال تعهد داری حالا رفت و آمد کنی هر جا هستی ولی باید سر تایم کاری اونجا باشی بعدش حالا خواستی یه جای دیگه میتونی انتقالی بگیری یا کلا درای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما شرایط بهورزی خبر دارید ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سلام شما شرایط بهورزی خبر دارید ؟

سلام شرط سنی بابد باشه بومی بودن و..اگه بزنی گوگل میاره برات بعد باید ازمون بدنی درس های دبیرستان رو بعدش مصاحبه تخصصی اگه در اومدی بعدش گزینش مییشی بعد ۲ سال برا اونی که با دیپلم رفته کلاس میزارن اگه با فوق باشی ۶ ماه فک کنم 

سلام شرط سنی بابد باشه بومی بودن و..اگه بزنی گوگل میاره برات بعد باید ازمون بدنی درس های دبیرستان رو ...

ممنون

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن