حال روحیم نامساعده و رابطم قاطی پاتی شده ئکم ، اوضاعم اصلا خوب نیست ، بعد قرانو بازکردم با دل خون شده این صفحه اومد ، میشه اگه میدونید بگید یعنی چی
تو پست اول میزارم
لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️
با امضات اشکام شدید تر ریخت ، دلم میخواد خدا بغلم کنه ، ارومم کنه اسکامو پاک کنه
لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سوره یوسف هست دیگه چی ازین بهتر عزیزو بزرگ میشی به جایگاه خیلی خوبی میرسی
اونقدر حاام بده ، زنگ زدم ۱۴۸۰ برا مشاوره ، جواب که دادن قطع کردم ، گفتم چی بگم اصلا اونقدر طولانیه اونقدر عنیقه که خودمم نمیدونم چی بگم
به قرآن اعتماد کن، من هر دفعه با دل شکسته یا با اطمینان خاطر قرآن رو باز کردم خدا عیناً جوابمو داده& ...
دستم از همه ادما کوتاهه ، خودمم نمیدونم دیگه کدوم راه درسته ، هیچ دوستی هم ندارم ، دلم میخواد یکی عمیقا بغلم کنه ارومم کنه
فقط از خود خدا میخوام نجاتم بده ، ارامشو دوباره بهم نشون بده .
خودمو خواستمو ادمارو گم کردم
میدونی با هرچیزی که مانع رسیدن به خواستم بود جنگیدم ، انگار خدا خواست بفهمونه بهم که تو هرچقدرم بخوای تهش من میدونم چی برات خوبه و چی خوب نیست و حالا از صمیم قلبم از خدا میخوام بهترین راهو بهم نشون بده ، چون به خواسته ی خودمم شک کردم ، از خدا نمیخوام که اینو بده یا اونو بده فقط ازش میخوام منو به روشنایی و خوشبختی و ارامش خدایی برسونه ، خودمو میسپارم دست خودش
مشکلت چیه یکم بگو شاید سبک شدی یا راه حلی بلد بودیم
تنها راهش اینه که صبر کنم تا ببینم خدا چی میخواد برام
.
داستان زندگیم خیلی طولانیه و این اواخر بیشتر دلهره و خستگی و افسردگی ، اگه بخوام جز به جز و بدون سانسور بگم صدردرصد شناخته میشم و جزئیاتی داره که مثل راز میمونه و برام بد میشه
عزیز دلم، دلتو به آدما خوش نکن، رو پای خودت بمون فقط
تو تقطه ای که الان هستم دیگه از من و بقیه کاری ساخته نیست و اینکه خودم به خواستم شک کردم پس نمیتونم از خدا بخوامش ، الان معلقم مثل یه برگ روی اب ، فقط از ته ته دلم از خدا میخوام ، خدایی نجاتم بده