2777
2789
عنوان

بیاید ببینید خدا بهم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 36 پست
امضام بخوون

با امضات اشکام شدید تر ریخت ، دلم میخواد خدا بغلم کنه ، ارومم کنه اسکامو پاک کنه 

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️
برای اینکه تنها نباشم و کمبود محبتم جبران بشه با همه جنکیدم برا خواستم ، ولی واقعا با پوست و گوشت و ...

به قرآن اعتماد کن، من هر دفعه با دل شکسته یا با اطمینان خاطر قرآن رو باز کردم خدا عیناً جوابمو داده 

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با امضات اشکام شدید تر ریخت ، دلم میخواد خدا بغلم کنه ، ارومم کنه اسکامو پاک کنه 

دورکعت نماز بخون با دل شکستت ❤اروم میشیی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سوره یوسف هست دیگه چی ازین بهتر عزیزو بزرگ میشی به جایگاه خیلی خوبی میرسی 

اونقدر حاام بده ، زنگ زدم ۱۴۸۰ برا مشاوره ، جواب که دادن قطع کردم ، گفتم چی بگم اصلا اونقدر طولانیه اونقدر عنیقه که خودمم نمیدونم چی بگم 

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️
به قرآن اعتماد کن، من هر دفعه با دل شکسته یا با اطمینان خاطر قرآن رو باز کردم خدا عیناً جوابمو داده& ...

دستم از همه ادما کوتاهه ، خودمم نمیدونم دیگه کدوم راه درسته ، هیچ دوستی هم ندارم ، دلم میخواد یکی عمیقا بغلم کنه ارومم کنه 

اونقدر حاام بده ، زنگ زدم ۱۴۸۰ برا مشاوره ، جواب که دادن قطع کردم ، گفتم چی بگم اصلا اونقدر طولانیه ...

قطعا پس از هر سختی آسانی است 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
دورکعت نماز بخون با دل شکستت ❤اروم میشیی 

فقط از خود خدا میخوام نجاتم بده ، ارامشو دوباره بهم نشون بده . 

خودمو خواستمو ادمارو گم کردم 

قطعا پس از هر سختی آسانی است 

میدونی با هرچیزی که مانع رسیدن به خواستم بود جنگیدم ، انگار خدا خواست بفهمونه بهم که تو هرچقدرم بخوای تهش من میدونم چی برات خوبه و چی خوب نیست و حالا از صمیم قلبم از خدا میخوام بهترین راهو بهم نشون بده ، چون به خواسته ی خودمم شک کردم ، از خدا نمیخوام که اینو بده یا اونو بده فقط ازش میخوام منو به روشنایی و خوشبختی و ارامش خدایی برسونه ، خودمو میسپارم دست خودش 

دستم از همه ادما کوتاهه ، خودمم نمیدونم دیگه کدوم راه درسته ، هیچ دوستی هم ندارم ، دلم میخواد یکی عم ...

عزیز دلم، دلتو به آدما خوش نکن، رو پای خودت بمون فقط

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
فقط از خود خدا میخوام نجاتم بده ، ارامشو دوباره بهم نشون بده .  خودمو خواستمو ادمارو گم کردم&n ...

معطن باش بدادت میرسههه صبر کن

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
مشکلت چیه یکم بگو شاید سبک شدی یا راه حلی بلد بودیم 

تنها راهش اینه که صبر کنم تا ببینم خدا چی میخواد برام 

.

داستان زندگیم خیلی طولانیه و این اواخر بیشتر دلهره و خستگی و افسردگی ، اگه بخوام جز به جز و بدون سانسور بگم صدردرصد شناخته میشم و جزئیاتی داره که مثل راز میمونه و برام بد میشه 

میدونی با هرچیزی که مانع رسیدن به خواستم بود جنگیدم ، انگار خدا خواست بفهمونه بهم که تو هرچقدرم بخوا ...

به به خدا دقیقا همونو ازت میخواد امتحاناتت رو با نمره الف قبول شدی حالا نوبت جایزته 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
دستم از همه ادما کوتاهه ، خودمم نمیدونم دیگه کدوم راه درسته ، هیچ دوستی هم ندارم ، دلم میخواد یکی عم ...

بیا بغلم 

یکی مثل خودتم 

زندگیه خیلی بهم ریخته ای دارم سرگردونم نمیدونم چی قراره بشه خیلی از آینده میترسم خدا هر دو مونو کمک کنه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
عزیز دلم، دلتو به آدما خوش نکن، رو پای خودت بمون فقط

تو تقطه ای که الان هستم دیگه از من و بقیه کاری ساخته نیست و اینکه خودم به خواستم شک کردم پس نمیتونم از خدا بخوامش ، الان معلقم مثل یه برگ روی اب ، فقط از ته ته دلم از خدا میخوام ، خدایی نجاتم بده