2777
2789

بچه ها چرا اینجوریه چرا یه تیکه لباس اندازه ی حقوق یه ماه یه نفرهست؟

فرداشب خونه ی داداشم دعوتیم خاله ی زن داداشم از خارج اومده خانواده ی زن داداشمم هستندو چندتا از فامیل های دیگش 

یه دونه لباس درست و حسابی ندارم بپوشم محجبه هم هستم و تو جمع اونا معذبم لباس بی حجابی بپوشم منظورم تنگ و کوتاه و جلوباز و ایناست 

میگم چادر سرم کنم بعد بخوام کمک کنم چادر دست و پاگیره نمیدونم چیکارکنم 

امروز رفتم بازار یه عبا یا یه سارافون بلند  بخرم مغزم سوت کشید تازه روسری نو هم ندارم‌

......

نرو 😔

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خدا تازه دخترمم هست اونم لباس درست و درمون نداره 

لعنت به این دوره زمونه همه چیز گرون شده حقوقا هم کم😮‍💨 حق داری عزیزم تازه وقتی بچه هم داشته باشی همش مجبوری از خودت بگذری🥲

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
یکی از لباساتو ببر رنگ کنن مشکی ،نشد ی دست لباس ساده و اتوکشیده و خوش بو شیکت میکنه

باورت میشه اگه بگم اصلاااا لباس به درد بخور ندارم؟

تقریبا دوساله هیچی نخریدم به جز کفش و دوتا روسری

......

با مانتو باش... ان شاءالله بعدا میخرین. سخت نگیر

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
وای داداشم ناراحت میشه  بعدم زن داداشم امشب زنگ زد خیلی تاکید کرد  باید زودترم برم که یک ...

عزیزم .منم اوضاع لباسم بده یه خط درمیون میرم خونه بابام .....دیگه اخرین لباستو اتو بزن چاره ایی نیست 😔

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
لعنت به این دوره زمونه همه چیز گرون شده حقوقا هم کم😮‍💨 حق داری عزیزم تازه وقتی بچه هم داشته باشی ه ...

شاید باورت نشه اگه بگم من دوساله تقریبا هیچی برای خودم نخریدم به جز کفش که اونم مجبوری چون کفشام پاره شده و دوتا روسری خریدم 

......
باورت میشه اگه بگم اصلاااا لباس به درد بخور ندارم؟ تقریبا دوساله هیچی نخریدم به جز کفش و دوتا روسری

نمیشه قرض کنی،اشکال نداره منم دیر ب دیر میگیرم ولی ساده میگیرم امسال پالتو چند سال پیش رو ی بار دوباره پوشیدم گفتند از کجا گرفتی رو مد نگیر ساده و تیره ،