2777
2789

۴ تا امپول زدم ؛ قرص آزیترومایسن یک بسته خوردم الانم آموکسی کلاو دکتر داده  ؛ ۲ تا شربت دیفن هیدرامین تموم کردم جوشونده بخور خوب نمیشمم اصلاااا  ؛ 

همین جور سرفه میکنمم خلط سبز رنگم‌میاد گلوم انگار رخم ، حتي آبم نمیتونم بخورم درد میکنه

کسي راه حل داشته خوب بشه ؟ بیشتر از ۱ هفته هست اینجوریم

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بتامتازون نیم هر وعده یکی بخور تا یک هفته. پودرorsبا آب قاطی بکن یا دوغ خونگی یا دوغ عالیس که با دوغ بهتره هر یکساعت یه لیوان بخور 

صبحها هم شربت عسل بخور یک لیوان آب با یک قاشق عسل و چند قطره لیمو تازه یا آبلیمو خوب میشی

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......
بتامتازون نیم هر وعده یکی بخور تا یک هفته. پودرorsبا آب قاطی بکن یا دوغ خونگی یا دوغ عالیس که با دوغ ...

امپولش رو زدم

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             
واایی منم اینطوم 1 هفتس. دکتر به شربت گیاهی بم داد میخورم ا ن برا خلط و اینا خوبه سریع میکشه بیرون ا ...

اسمش چیه 

شاید کروناست،منو همسرم سه هفته پیش با بدن درد و سردردو..... داشتیم خیلی بدجور ،من خودم فکر میکردم آنفولانزاست، کلی دارو گرفتیم هر دومون ،در عرض دوروز چهار تا سرم و ده تا آمپول هر کدوممون زدیم تازه بعد دوهفته کمی بهتر شدیم، شوهرم بخاطر کارش مجبور بود تست بده که جوابش اومد کرونا بود

شاید کروناست،منو همسرم سه هفته پیش با بدن درد و سردردو..... داشتیم خیلی بدجور ،من خودم فکر میکردم آن ...

نمیدونم دکتر گفت آنفلوآنزا هست