2777
2789
عنوان

درد واژن

1327 بازدید | 15 پست

سلام خانوما یه سوال داشتم من ۸یا۹ ماه پیش سقط داشتم از اون به بعد بعضی وقتا واژنم درد میکنه ن مثل سوزش ن نمیدونم چطور بگم نمیسوزه درد میکنه مثل تیر کشیدن مثل دل درد 

موقع پریودم ک ب طور مداوم این درد تا روز دوم و سوم وجود داره ، عادیه؟یا مشکلی واسم پیش اومده؟ نکنه باعث بشه بعدا نابارور بشم تروخدا خیلی نگرانم کمکم کنید 

اولین بارداریم بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدمازنابدبختیم بخدا من عفونت داشتم اینقدمتخصص رفتم اینقددارواستفاده کردم تا بلاخره خداروهزاربارشکری ...

اره بخدا هر چی دردسره برا ماس بخدا ، منم عفونت گرفتم دکتر میگفت باید ب همسرت بگی طهارت منظم داشتع باشه قبل رابطه رعایت کنین میگفت۹۰درصد عقونت خانوما ب این دلیله 

یه اطلاع کوچیک هم ندارین یکم راهنماییم کنین؟هزینه اش رو ندارم برم😓

عزیزم هزینش ۱۰۰ ۱۲۰ تومن بیشتر نمیشه  ولی واحبه از خرج اینترنت خریدنت بزن برو چون این‌چیزا تجویز من و امسال من نیست دکتر زنان باید معاینه کنه