2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا قطع رابطه کردم بابا چند هفته پیش مامانمم بیرون کردن بی شخصیت ها

چند هفته پیش مامانتو بیرون کردن امروز چرا گذاشتی بچت بره پایین؟

لهجتون مال کجاست اون لغتی که نوشته یعنی چی؟بچه رو چکار باید بکنی؟

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
اینم میگه خوب کردن

ببخش ولی اینم غلط کرده این چه رفتاریه با بچه؟ هرکسس حرفی راجب رابطه تو با بچت زد دک بگو به تو ربطی نداره 

دیگه هم پیششون نرو بچتو هم پُر کن ازشون سعی کن به خودت وابستش کنی

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
چند هفته پیش مامانتو بیرون کردن امروز چرا گذاشتی بچت بره پایین؟ لهجتون مال کجاست اون لغتی که نوشته ...

تورکی

عصبی شدن

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
تورکی عصبی شدن

خوب بچه شش ساله رو چرا باید کسی عصبی کنه ؟عجب پدرعجیبیه !!!!!

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

الهی که زودتر از اون خونه نجات پیدا کنی 

من کاملا درکت میکنم 

یه مدت مادر شوهرم در اتاقشون رو قفل میکرد بچه منم گریه  میکرد 

سر سه مسائلی از اونجا بلند شدیم 

الان همیشه زنگ میزنه با حسرت با  بچم حرف میزنه 

دیدن پسرانون براشون حسرت شده

خدایا به دل همه آرامش بده 😘😘😘😘😘