2777
2789

بيايين راهنمايي كنيد من تصميمم بگيرم 

يكساله عروسي كردم...شوهرم خيلي دوست داره بچه دار بشيم بعد الان چند تا از دوستاشم بچه دار شدن بيشتر بهم ميگه 

من اصصصلا بهش فكر نميكردم ولي الان چند روزه ذهنم درگيره و ميگم شاااايد مهاجرت كنيم كه خودش تا كارا جور بشه يكسال طول ميكشه ب نظرتون صبر كنم بعد رفتنم حامله بشم ؟ يا الان تو اين فاصله ؟! البته در هر دو صورت برام سخت ميشه😥

اگر قصدت جدیه بذار بعد مهاجرت 

اصلا الان اینکارو نکن

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!همون تقدیرم با عضویت ۹۶/۶/۹ رمز عبورم فراموشم شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر مطمینی ک مهاجرت 100درصد تایکسال دیکع دارین رو اونجا باردارشو

تصميم قطعي نيست ولي اگه صبر كنم حس ميكنم دير ميشه ولي از يه طرف هم اين شرايط موندم چه كنم🥲

عزیزم اگه بری مهاجرت شاید کمک دست کسی رو نداشته باشی بچه کوچیک واقعا کارش سخته اگه اینجا مادر یا خوا ...

اره به همين هم فكر ميكنم براي همين ميگم سردرگمم نميدونم چه كنم 

تصميم قطعي نيست ولي اگه صبر كنم حس ميكنم دير ميشه ولي از يه طرف هم اين شرايط موندم چه كنم🥲

حالا من خودم خواهر ندارم و مادر خودمم کمی مریضه خیلی کم میزارم پیشش برم بیرون زودی کارمو انجام بدم بیام ولی دوستم خواهرو مادرش خیلی کمکشن  

تصميم قطعي نيست شايدم موندم 🥲

در کل زوده یکم استفاده کن 

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!همون تقدیرم با عضویت ۹۶/۶/۹ رمز عبورم فراموشم شد

نه اصلا عقب ننداز، من برا یسری موضوعات یکی دو سالی بچه آوردنم رو عقب انداختم و اون موضوعاتی که منتظرش بودم اصلا محقق نشد، الکی زمان طلایی من برا بارداری سوخت، الان خیلی پشیمونم 

برای اما و اگر و شاید بارداری رو عقب ننداز، ضمنا تو الان زایمان کنی و بچت از آب و گل در بیاد بهتر از اینه که تو غربت زایمان کنی و دست تنها بزرگش کنی عزیزم 

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍