بچها چند وقت پیش یه خانمی تو نی نی سایت گفته بود نوزادش هفت ماهه دنیا اومده مثل من بچه دوساله داشته وکار زیاد کرده و زایمان زودرس چقدر توصیه کرد که حواسمون باشه منه خر چون حس سبکی داشتم و فرز بودم به تموم کارا می رسیدم بچمم بغل میکردم زیادم پیاده بیرون راه میرفتم زد و دو روز پیش تو هفته ۳۰ کیسه آبم پاره شده، هیچی دیگه الان نوزار نارسم تو ان آی سی یو هست و منم اینجا دارم غصه میخورم گریه میکنم خودمو مقصر میدونم، تو رو خدا تورو خدا ازتون التماس دعا دارم توروخدا اگه تونستین به نیت سلامت نی نی م دعا قرآن بخونین خیلی محتاجم به دعاتون، میام پیام هاتون رو میخونم ولی انقدر حالم بده نمیتونم جوابتون رو بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم نگرانیت طبیعیه استرست طبیعیه براش ایت الکرسی میخونم ولی سعی کن خودتو اروم کنی انقد بچه بودن هفت ماه بدنیا اومدن ماشالله الان قد و هیکلشوون دوبرابر خود منه یکیش داداشم و یمی دیگشم دوستم غصه نخور بسپرش به خدایی که خودش اونو بهت هدیه داده خودشم برات نگهش میداره
عزیزم نگران نباش توکل کن بخدا.من بخاطر زردی پسرم تو بیمارستان بستری بودیم خیلی دیدم بچه های که تو 30هفته بدنیا اومدن و خداروشکر وضعیتشونم خوب شد و مرخص شدن
خودت را ملامت نکن، شما مقصر نبودی. خیلی وقت ها علت پاره شدن کیسه اب نامعلوم هست...دختر من هم هفته ۲۸ به دنیا اومد. الان ۱۱ ساله است. امید به خدا که نی نی به زودی و با سلامتی کامل مرخص میشه.
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم