2777
2789
عنوان

همه دندانپزشک‌ها اینطورین؟؟؟!

210 بازدید | 16 پست

سلام 

دوستان من برای ایمپلنت دندونم رفتم پیش یک دندانپزشک. پنج ماه پیش. گفت باید برات برند آلمانی بذارم و پودر استخوان استفاده کنم که میشه سیزده تومن. گفتم باشه. هفته بعد رفتم جراحی و دو و نیم پول پیش دادم. دو ماه بعد رفتم برای اینکه ببینه پیوند انجام شده که گفت ده و نیم بدهکاری چکار می‌کنی گفتم جلسه آخر میدم. هفته بعد رفتم برای باز کردن دندان که گفت گوشت اضافه آورده و گوشت را برید. ده روز بعد زنگ زدند که برم برای قالب گیری. گفتم چک بدم برای هزینه خودش گفت نه بذار جلسه آخر. وقتی جلسه آخر رفتم یهو گفت هزینه چهار و نیم اضافه شده. منشی گفت طرح درمان مشخص نبود و من یادم رفت بگم. الان زور داره بعد پنج ماه تازه یادشون افتاده؟ واقعا بنظرتون باید این پول را بدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم پودرپیونداستخوان رو هم همون روز حساب کرد؟؟؟ منم ایمپلنت کردم هرکدوم فقط پایه 13تومن تازه روکش بعدعید اونم 13جدا... بیست میلیونم برای پیونداستخوان وپودری که استفاده کردگرفت اخه من پنج تادندون ایمپلنت کردم. احتمالا اون بقیه برای موادپودرپیوند استخوان بوده واحدی 4تومن هست البته این نرخ شیراز هست شمانمیدونم کجاهستید ولی آلمانی هم به من گفت 7باروکش وکامل شده 13

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥

درضمن باتوجه به نرخ دلارهم بالاپایین میشه هزینه های فیکسچر واباتمنت وبقیه موادشون چون من بادلاربیست تومنی همین جنس گذاشتم 12 تومن الان میشه دونه ای 26 حتی بعدعیدهم معلوم نیست گرونترم میشه بیست درصد.... 

سلام عزیزم پودرپیونداستخوان رو هم همون روز حساب کرد؟؟؟ منم ایمپلنت کردم هرکدوم فقط پایه 13تومن تازه ...

پودر استخوان یک میلیون شد. کلش را سیزده گفت اما الان میخاد به نرخ روز حساب کنه 

پودر استخوان یک میلیون شد. کلش را سیزده گفت اما الان میخاد به نرخ روز حساب کنه 

نه نباید به نرخ روزبگیره چون باهاتون قیمت تموم کرده ولی قیمتاش خوبه ها😅😅پودراستخوان واحدی 4ازمن گرفت

البته اگه روزاول تسویه کرده بودی نمیتونست اضافه کنه ولی چون روزآخرباهات تسویه کرده قالب بالا واباتمنت جز وسایل خودشه به نرخ روزازت میگیره بایدهمون اول پولشومیدای نمیتونست تغییربده