2777
2789

بعدش منم رفتم ارایش کردم آمدم چایی بدم بهش گفت برو ارایشتو پاک کن منم گفتم نمیکنم هیچ وقت گیرنمیداد بهم بعد چایی خورد بلندشد رفت اتاق دراز بکشه گفتم کجا مگ نگفتی آماده شوبریم بیرون گفت من گفتم برو لباس بپوش منم گفتم حالا ارایشمم کردم مشکلت چیه گفت آخه توخونه برامن ارایش نمیکنی رفتنی بیرون ارایش میکنی😑😑اخه دوستان من ۴روز در هفته اصلا خونه نیستیم بخام براش ارایش کنم اون ۳روزم خونه ایم همش کار خونه انجام میدم چجوری با کلی گردو خاک نشسته روصورتم ارایش کنم بعدش ارایش زیادموندنی روصورتم جوش میزنم .حالا گفت برو کم کن بریم منم الکی گفتم کم کردم گفت نه بیار من کم کنم .گفتم نمیخاد نمیری بیرون دیگ گفت چرا کم کن بریم منم گفتم نمیخاد رفتم ارایشمو پاک کردم رفتم حموم چون از صبح مثل کلفتا داشتم خونه تکونی میکردم الانم اعصابم خورد دوست دارم برم موهاشو بکشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا اونی ک من دوسش دارم میگف تو خونه هم ارایش نکن 

متنفره از آرایش

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

لج باز تویی گل جان بقیه اداتو درمیان 

اداتم نمیتونن دربیارن🤝🏼

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

هردو حق دارین

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

چه جوری پس الان با کلی گرد   خاک رو صورتت در اثر خونه تکونی تونستی آرایش کنی ، یکم کوتاه میومدی هیچی نمیشد خانوم

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃