2777
2789
عنوان

افزایش قد با این روش

| مشاهده متن کامل بحث + 3195 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر پسر من تاکید شدید داره به خوابیدن قبل از ساعت ۹ 

فعالیت ورزشی حتی الامکان هر روز هفته حالا هر ورزشی باشه 

انجام حرکات کششی ۷۰ تا ۸۰ بار در روز ، مثل قلاب کردن دستها در بالای سر و روی نوک انگشتان پا ایستادن و کشیدن به سمت بالا 

و غذای مناسب

و البته همه اینکارها تا قبل از بسته شدن صفحات رشد فایده داره و نتیجه میده 

اونایی که میگن تاثیر نداره بانظرشون مخالفم چون دستم قبلا به چوب پرده نمیرسید تا پردرو بندازم انقدر پرده هارو انداخته بودم دراورده بودم اخر دستم رسید انقدر کشیدم چن روز بعدش دیدم ۱و نیم سانت قد اضافه شده بهم

blackpink 
دکتر پسر من تاکید شدید داره به خوابیدن قبل از ساعت ۹  فعالیت ورزشی حتی الامکان هر روز هفته حال ...

فقط به باور خودمون بستگی داره اگه نگران قد بچه از کودکشی باشیم خب معلومه قد کوتاه در میاد

blackpink 
فقط به باور خودمون بستگی داره اگه نگران قد بچه از کودکشی باشیم خب معلومه قد کوتاه در میاد

نگرش هر کسی به خودش مربوطه 

و نظر من مخالف چیزی هست که میگید و واسه خودم محترم 

من فقط صحبتهای دکتر رو عنوان کردم 

گلم فقط ترو خدا فاال نباشه میشه مشخصات همسر ایندم بگی❤ ظاهریش و اینکه به عشقم میرسم فقط لطفا ترو خدا ...

من ف.ال نمیگیرم بلدم نیستم اصلا ولی انرژی منفی دادی الان هیچی نمیتونم حس کنم برات🤦🏻‍♀️😂

من ف.ال نمیگیرم بلدم نیستم اصلا ولی انرژی منفی دادی الان هیچی نمیتونم حس کنم برات🤦🏻‍♀️😂

بباباش گلم ببخشید هر وقت تونستی انرژیت خوب بود جواب بده مرسی ♥♥♥🧡🧡🧡

برای سلامتی ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید 🤍�