2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 2282 بازدید | 97 پست
صابون رنده کن یا پودر صابون بزن خییییلی تمیز میکنه تاید پرسیلم عالیه

مرسییییی

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا کلا بگویید که چکار هایی ایا برای خاته تگانی انجام بدیم؟؟یه ماه پیش فرشمو شستم...بوفه تمیز کزدم. ...

من ازکابینتاشروع کردم .ظرفارومیشورم وکابینتاروتمیزمیکنم 

بعددوباره ظرفارومیچینم 

بااینکه ظرفاتوی کابینت هستن ولی بازم گردوخاک روشون میشینه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
همه ظرفای کابینتو من درآوردم شستم 😐

فک کردم فقط من رو این مورد کرم دارم😐😂

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
تجربه اینکه با بچه سه ماهه دهنم‌سرویس شد بخدا😂 یه کابینت تمیز میکنم‌ بچم بیدار میشه  الان‌یه ...

وای بازم خوبه برو خداتو شکر کن. نوپا بشه باید فقط سرهم بندی کنی که دست نزنه نریزه بیرون نپاشه😫🤕🤧

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چکارایی داری میکنی وکردی؟؟

اتاقو کامل تمیز کردم و کل لباسامو شستم و اتو کشیدم و تا کردم..... و حمام و شستم 

اشپزخونه و حال و دسشویی موندع

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

همه ظرفای کابینتو من درآوردم شستم 😐

من برا لکه گیری یه ماه پیش انجام دادم...یا گاها میریزم بیرون تمیز میکنم تو طول سال...الان فک میکنم کاری ندارم...

اگر الان به خاطر گرونی نون واب از عقایدوولایت و...... دست بکشیم وکشورمون رو زیر سوال ببریم .....قطعا در واقعه کربلا هم امام حسین رو تنها میگذاشتیم ویزیدی میشدیم....واین زیر سوال بردن دودش تو چشم همون ادم میره ووقتی متوجه میشه که دیره...... ..کاش قدر خودمون رو بدونیم که در زمانی زندگی میکنیم که اخر الزمانه وچیزی به ظهور اقا نمونده....چی بهتر از این که شیعه باشی..در اخر الزمان باشی...علائم ظهور رو داشته باشی ببینی؛سختی ها رو درک کنی وبدونی بعد از تمام این ها منجی عالم بشریت میاد وتو در این زمان پشت امامت ثابت قدم بمونی.کاش از فطرت خودمون دور نشیم و واین زمان رو غنیمت بدونیم....مطمین باشید ما حق هستیم.....کفار در ناحق خودشون متحدن..وما در حق خود تردید داریم..التماس تفکر
فک کردم فقط من رو این مورد کرم دارم😐😂

نه منم کرم دارم😐😂😂😂😂

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

من ازکابینتاشروع کردم .ظرفارومیشورم وکابینتاروتمیزمیکنم  بعددوباره ظرفارومیچینم  بااینکه ...

میگن که عید هنیشه گرد وخاکه..باز میشینه..

اگر الان به خاطر گرونی نون واب از عقایدوولایت و...... دست بکشیم وکشورمون رو زیر سوال ببریم .....قطعا در واقعه کربلا هم امام حسین رو تنها میگذاشتیم ویزیدی میشدیم....واین زیر سوال بردن دودش تو چشم همون ادم میره ووقتی متوجه میشه که دیره...... ..کاش قدر خودمون رو بدونیم که در زمانی زندگی میکنیم که اخر الزمانه وچیزی به ظهور اقا نمونده....چی بهتر از این که شیعه باشی..در اخر الزمان باشی...علائم ظهور رو داشته باشی ببینی؛سختی ها رو درک کنی وبدونی بعد از تمام این ها منجی عالم بشریت میاد وتو در این زمان پشت امامت ثابت قدم بمونی.کاش از فطرت خودمون دور نشیم و واین زمان رو غنیمت بدونیم....مطمین باشید ما حق هستیم.....کفار در ناحق خودشون متحدن..وما در حق خود تردید داریم..التماس تفکر
وای بازم خوبه برو خداتو شکر کن. نوپا بشه باید فقط سرهم بندی کنی که دست نزنه نریزه بیرون نپاشه😫🤕🤧

عزیزم🥹😂

الانم همش دارم‌شعر میخونم و چرت و پرت میگم سرگرم بشه تا یکم‌به کارام‌برسم

واسه شعله های گاز  همه رو بریزید تو تشت دامستوس وایتکس تاید ۱ساعت بمونه

زنگ نمیزنه؟! اون سنگ روییش رو‌هم بذاریم یا فقط شعله ها؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من برا لکه گیری یه ماه پیش انجام دادم...یا گاها میریزم بیرون تمیز میکنم تو طول سال...الان فک میکنم ک ...

منم هرماه تمیز کاری میکنم ولی الان واقعا وحشتناکه کل ظرفای تو کابینت خاک گرفته بخداااا

۹ ماهمه به سختی دارم خونه تکونی میکنم😞 کار هیچکسم قبول ندارم که بگم بیاد

واجب كه نيست عزيزم انشاالله بعد به دنيا اومدن نى نى به خونه تكونى اساسى كن 

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.